LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
drake

we ❤️ music

Drake revine pe primul loc în clasamentul Billboard 200 cu albumul “Certified Lover Boy”

Drake revine în această săptămână pe primul loc în Billboard 200. Materialul “Certified Lover Boy” este pentru a 5-a săptămână pe primul loc în top-ul albumelor din SUA.

Proiectul a vândut 74.000 de copii în ultima săptămână, fiind cel mai achiziționat album Rap/Hip-Hop de anul acesta. Astfel, Drake i se alătură lui Eminem, că singurii rapperi care lansează 3 abume, ce petrec minim 5 săptămâni pe primul loc în Billboard Top 200. Totodată, Drake egalează recordul stabilit de anteriorul său proiect, “Scorpion”, lansat în 2018. Dintre toate cele 10 albume ale artistului canadian, doar “Views”, din anul 2016, a reușit să se mențină mai mult pe primul loc – 13 săptămâni.
Ascultă materialul aici: https://Ascultă.lnk.to/CertifiedLoverBoyPR
În plus, noul album semnat de Lână Del Rey, “Blue Banisters”, a debutat pe locul 8 în același top, marcând al 8-lea proiect ce întră în top 10 și al doilea de anul acesta. Elton John a ajuns și el în top 10 cu noul album, “The Lockdown Sessions”. Artistul britanic a intrat intr-un grup select, acumulând peste 21 de proiecte ce ajung în Top 10 Billboard 200, acesta înregistrând treisprezecee albume în anii ’70, două în anii ’90, unul în anii ’00, patru în anii ’10 și unul în această decadă.
Totodată, după lansarea albumului deluxe, “A Gangsta’s Pain”, Moneybagg Yo urcă 28 de locuri, ajungând pe locul 6 în această săptămâna, după ce la începutul anului proiectul a reușit să se mențînă pentru două săptămâni pe primul loc.
Top-ul Billboard 200 este un clasament al celor mai bine vândute albume din Statele Unite ale Americii, calculat pe baza mai multor indicatori. Acesta adună vânzările de album, stream-urile și descărcările pieselor.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT