LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Diana Ross a lansat primul single de pe următorul album – “Thank You”

Idolul unor generații, Diana Ross a lansat piesa “Thank You”, primul single de pe următorul ei album. Materialul omonim va fi lansat în toamna acestui an. Tot albumul a fost înregistrat în studio-ul de acasă, evidențiind nevoia de iubire și de a fi împreună.

Melodiile despre fericire, apreciere și bucurie, exprimă ideea că toți oamenii din viața ei au fost un factor important pentru cariera ei minunată. Diana Ross a colaborat cu mai mulți compozitori și producători pentru album. Jack Antonoff, TroyMiller, Triangle Park, Spike Stent, Prince Charlez, Amy Wadge, Neff-U, Freddie Wexler, Jimmy Napes, Tayla Parx, Fred White și Nathanial Ledgewick au contribuit la albumul, “Thank You”. Albumul este o mulțumire pentru toți fanii, care au fost mereu alături de Diana Ross, declarând că atunci o să-i auzim vocea, îi vom auzi și inima.

Solista Diana Ross este câștigătoare a 12 premii Grammy, producătoare muzicală și actriță nominalizată la premiile Oscar. Repertoriul include piese R&B, soul, pop, disco și jazz. A debutat alături de formația The Supremes în anii ’60, lansându-se solo la începutul anilor ’70. De la începutul carierei cu The Supremes și până acum, Diana Ross a vândut peste 100 de milioane de înregistrări sau materiale discografice.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT