LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Kayma lanseaza Learn To Say No

we ❤️ music

Kayma lansează „Learn To Say No”, un protest personal împotriva temerilor

Noul single al lui Kayma, „Learn To Say No”, este un protest personal împotriva dubiilor, rușinii și a temerilor. Piesa a fost scrisă într-o seară, inspirat fiind de un vinil cu London Symphony Orchestra, găsit într-un hotel.

Dintr-o dorință intrinsecă de a trece de barierele pe care tocmai el și le impunea, Kayma a început să compună ce urma să devină piesa „Learn To Say No”.
Într-o primă fază, chitara a fost înregistrată cu microfonul de la laptop, în timp ce Kayma stătea sub o pătură, pentru acustică. Până dimineața, acesta a reușit să finalizeze beatul și versurile. A doua zi, Kayma a ascultat rezultatul muncii sale, iar dorința de a-și împinge limitele a devenit din ce în ce mai pregnantă.
După mai mulți ani în care a învățat să se accepte, Kayma a făcut cu „Learn To Say No” primul pas important spre a face muzica ce îl definește.
Kayma, pe numele real Ori Toledano, este un producător muzical și multi-instrumentist din Tel Aviv. Acesta are un stil muzical versatil, combinând influențe din muzica anilor ’60 cu cele din muzica anilor ’70.
CREDITE
Kayma – Learn To Say No
Scris de: Ori Toledano
Produs de: Ori Toledano
Mixat de: Ori Toledano & Daniel Anglister
Case de discuri: Anova Music/ Roton Music

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT