LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
ENELI - Gemini

we ❤️ music

ENELI lanseaza single-ul “Gemini”

ENELI intră în portofoliul Universal Music, cea mai mare casă de discuri din lume, și lanseaza primul single, „Gemini”, care va fi disponibil pe toate platformele de streaming, Melodia este compusă de către ENELI şi Vladimir Coman Popescu, iar videoclipul este regizat de către NGM Creative.

“Când am scris Gemini, intenţia mea a fost să facem o piesă care să îi facă pe oameni să se simtă liberi, cool, fierce. Pentru fiecare piesă, îmi creez un fel de caracter care să transmită mesajul. Iar pentru Gemini, aveam nevoie de un personaj care să fie bold şi, în acelaşi timp, fun. E diferită de ceea ce am făcut până acum, e o piesă mult mai îndrăzneaţă, iar ritmul te face inevitabil să vrei să dansezi”, a declarat ENELI despre noua piesa,

ENELI este una dintre artistele din România care a cucerit topurile internaționale. Printre piesele care au spart granițele tării se numără piesele „Tell Me Who” și „Back To Me” în colaborare cu Vanotek, „Save Me” alături de producătorul turc Mahmut Orhan, dar și hit-ul „Mhm Mhm” împreună cu Manuel Riva, piesă care a urcat până pe locul 3 în topul Breakout Billboard Club din Statele Unite și a fost nominalizată în 2016 la MTV Europe Music Awards, la categoria „Best Romanian Act”. De asemenea, Eneli este cunoscută pentru talentul său în materie de songwriting, artista colaborând cu numeroși artiști.

Artista a studiat Comunicare și Relații Publice la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și și-a dus pasiunea pentru muzică la alt nivel cu studiile de Songwriting/ Compoziție muzicală în Londra, la The Institute of Contemporary Music Performance, în cadrul unui program de master.
Universal Music Romania este parte a Universal Music Group, cea mai mare casa de discuri din lume. Universal Music Romania și-a câștigat poziția de lider de piață încă de la înființare, in 2006, datorita strategiei sale inovatoare. Pe lângă activitățile clasice de casa de discuri, producție, distribuție și promovare de conținut muzical, Universal Music Romania este și o companie de marketing, implicată constant în dezvoltarea strategiei de brand, bazată pe asocierea cu industria de entertainment, prin realizarea unor parteneriate strategice între label, artiști și brand-uri. Parte a Universal Music Romania, MediaPro Music a fost înființată acum 26 ani și deține un catalog local important, ce include peste 8000 de piese. Cu zeci de artiști de top, albume de succes și premii muzicale, sute de hituri și concerte, MediaPro Music este una dintre cele mai importante prezente din industria muzicală locală.

 

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT