LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Lemonade with Georgia.jog

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/welovemu/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/widgets/video.php on line 1187

we ❤️ music

„Doi metri” – piesă nouă de la Lemonade with Georgia!

Pe 25 februarie de la ora 18.30 Lemonade with Georgia a lansat online pe canalul de YouTube piesa „Doi metri”. Cea de-a 4-a piesă a proiectului Lemonade with Georgia este despre iubirile trecute, despre toate relațiile care se destramă fără un motiv anume, despre frica de a spune STOP atunci când e ireparabil dar și despre sentimentul de eliberare pe care îl ai imediat după ce iei această decizie.

Cu un mesaj în care mulți ascultători se vor regăsi, piesa „Doi metri” îi pune în lumina reflectoarelor pe Georgia (Georgiana Moraru) alături de Marius Dobre și Andi Bănică, care sunt totodată și autorii single-ului.

„Am scris piesa aceasta cu gândul la acele momente din trecutul nostru când simțeam că atmosfera s-a schimbat, noi ne-am schimbat și nu mai este cale de întoarcere. Din păcate știm cu toții că uneori, oricât de mult ți-ai dori, relația în care te afli nu este, sau nu mai este, ce ți-ai fi dorit. E important să știm când să ne luăm rămas bun.”

Proiectul Lemonade with Georgia a fost înființat în vara anul 2020 fiind format din Georgiana Bojan (voce), Marius Dobre (chitara, productie) și George Claudiu (percuție).

„Doi metri” este ce-a de-a patra piesa din cadrul unui album ce urmează a fi lansat cât mai curând.
Prima piesa lansată de Lemonade with Georgia este „Păcat” urmând apoi „Ia-mă cu tine” și „Printre picături”.
Urmăriți-i pe canalul de youtube și rețelele de socializare YouTube, Spotify, Instagram, Facebook

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT