LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
alexandra cebotar - din partea ta

we ❤️ music

Alexandra Cebotar a scos o melodie specială: „Din partea ta

Probabil că nimic nu este mai greu decât să suferi din dragoste, să simți că te topești de dorul celuilalt, dar să nu poți face nimic pentru a-l întoarce din drum. Așa s-a întâmplat și în cazul Alexandrei Cebotar, care a decis să-i scrie o piesă celui care i-a frânt inima. Prima Dragoste, așa cum este cunoscută artista după numele de scenă, îi dedică o melodie primei sale iubiri, însă, fără ca el să știe.

O piesă în care, cu siguranță, se vor regăsi toți cei care suferă după prima dragoste, Din partea ta este un mod ironic de a-i „mulțumi” celui care i-a frânt inima. „Cu o seară înainte de a scrie piesa Din partea ta, am trecut printr-o întâmplare nu tocmai plăcută cu prima mea dragoste. A doua zi eram distrusă, nu m-am ridicat din pat decât să iau chitara și să scriu cântecul acesta. Înainte de asta am avut o jumătate de an în care nu am putut să scriu nimic. Am crezut că, gata, acela este momentul în care cariera mea a ajuns la final. În piesă, spun în mod ironic « ce frumos din partea ta ». Fiecare percepe prima dragoste așa cum vrea. Pentru cineva este prima persoană, dar pentru altcineva poate este un cântec, o jucărie, un câine”, spune Alexandra Cebotar despre Din partea ta.
Alexandra Cebotar este o tânără artistă de 19 ani, din Chișinău, cu vise mari, cu un zâmbet larg și cu un scop precis: muzica ei să ajungă la inimile oamenilor. Cântăreață și compozitoare, Prima Dragoste a câștigat numeroase trofee la diferite concursuri muzicale. Artista a studiat vioara și pianul la Liceul de Muzică „Ciprian Porumbescu” din Chișinău și, până în clasa a II-a, a luat cursuri de balet și de dans sportiv.
Atunci când vine vorba despre procesul de creație al pieselor, Prima Dragoste se inspiră din propriile trăiri, emoții, experiențe și dezamăgiri. La fel ca în cazul piesei lansate astăzi, 29 noiembrie, Din partea ta, primul cântec al Alexandrei Cebotar, Scrisoare, este compus în urma unei decepții în dragoste, din perioada liceului. „Toate piesele mele sunt dedicație pentru prima mea dragoste și el nici nu știe. Nici nu știe că eu cânt”, povestește Prima Dragoste.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT