LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
David Dobrincu si Andreea Marin

we ❤️ music

David Dobrincu, o singură seară, două evenimente speciale

Puștiul de doar 12 ani este cunoscut deja pentru activitățile sale, pentru rubrica din emisiunea ”Vorbeste lumea”, pentru piesele interpretate,pentru podcastul realizat și în acțiuni cartitabile. Pe 9 mai David Dobrincu a avut intr-o singură seară o gală caritabilă și a apărut și la TV.

Pentru cei ce nu sunt la curent cu activitatea lui, David Dobrincu are o voce deosebită, a interpretat multe piese dar și coveruri după melodii celebre, își împrumută vocea pentru a dublă personaje animate, are propriul podcast pe Youtube și propria rubrică la “Vorbește lumea” și lista ar putea continua. Iată că în seara de 9 mai, David a bifat doua evenimente. Seara a fost la evenimentul “Gala Atipic Beauty 2023, ediția 10”, prezentată de Andreea Marin, și în același timp, telespectatorii îl vedeau pe micile ecrane, la Antena1, unde le gătea celor trei super Chefi de la “Chefi la cuțite”. Puștiul minune a acceptat să meargă la gala caritabilă, unde a îmbrăcat un costum special.

David Dobrincu
David Dobrincu

“Ținuta mea a fost special creată pentru acest eveniment de către Filip Cezar, cel mai puternic brand de haine pentru bărbați. Sunt onorat să port această ținută de excepție și să fiu parte a acestuirui eveniment desosebit”, a povestit puștiul minune atât despre ținuta sa cât și despre evenimentul unde a fost invitat de Andreea Marin, amfitrioana acestuia. Și tot despre aceeași seară, a povestit cum s-a simțit și la “Chefi la cuțite”, unde a gătit special pentru cei trei chefi. “Această experiență rămâne în sufletul meu ca o amintire prețioasă, ca un moment în care am transformat bucătăria într-un teren de joacă și mi-a întărit dorința de a explora și mai mult această artă. Mulțumesc “Chef la cuțite” pentru o experiențăa memorabilă! Am învins frică de necunoscut, mi-am folosit timpul liber într-un mod constructiv și mi-am întărit și mai mult convingerea că orice vis poate deveni realitate atunci când depui effort pentru el. Participarea mea la “Chef la cuțite” a fost o experiență palpitantă, plină de provocări și învățăminte, dar care m-a făcut să mă simt mândru de mine și de ceea ce am realizat. Faptul că am luat cel mai prețios cuțit, rodul muncii mele, a fost o dovadă că atunci când pui suflet în ceea ce faci, muncești mult și crezi în tine, orice este posibil”, a povestit puștiul pe care l-ați văzut în seriale că “Vlad” sau “Clanul” sau în filmul “Tabăra”, unde a avut un rol destul de mare. Proiectele pentru David Dobrincu continuă și sperăm să-l vedem alături în podcast și pe micile ecrane cat mai mult timp de acum încolo, căci puștiul promite că va deveni un tânăr remarcabil care sigur că va avea și mai multe proiecte în zona media.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT