LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Bere-Gratis Lora

we ❤️ music

Mura Masa face echipă cu Shygirl si Channel Tres pentru piesa „hollaback bitch”

Mura Masa face echipă cu Shygirl si Channel Tres pentru piesa „hollaback bitch”. Este cea mai recentă previzualizare a viitorului album “demon time”, pe care Mura Masa l-a anunțat recent cu data de lansare pe 16 septembrie alături de cel mai recent single „blessing me”: o colaborare cu Pa Salieu și Skillibeng. Piesa a explodat pe TikTok cu peste 111 milioane de vizualizări globale.

„Hollaback bitch” este un pas mai adânc în lumea hedonistă a albumului. Îmbinând elemente de house, cultură vogue și R&B de la începutul anilor 2000, acesta prezintă reunirea lui Mura Masa și Shygirl (care au lucrat împreună la o nouă versiune a lui Lady Gaga și a piesei „Sour Candy” de la BLACKPINK) în colaborare cu producătorul și rapper-ul din LA Channel Tres. Rezultatul este un pop incStream de futurist.
Download: https://umusic.lnk.to/hollabackbitchPRitant
Noul proiect semnalează o perioadă mai profundă de reflecție pentru Mura Masa. El a început să lucreze la proiect la scurt timp după ce turneul său european în sprijinul celui de-al doilea album “R.Y.C” a ​​fost restrâns din cauza pandemiei. Pentru acest nou album, artistul a mers în direcția opusă: conectând punctele dintre modelarea genului său, povestea de origine Soundcloud și muzica electronica. Există, de asemenea, un sentiment că Alex pășește într-o lume mai curatorială, reunind un mix de oaspeți de clasă mondială, la nivelul întregului gen, pentru a-și realiza viziunea (de la slowthai, PinkPantheress și Lil Uzi Vert la Isabella Lovestory și Erika de Casier).
Nominalizat recent la al doilea său premiu Ivor pentru că a produs „Just For Me” al lui PinkPantheress, Mura Masa nu poate fi restrâns unui singur gen. Un inovator la fel de mult ca și un muzician, el a fost inclus pe lista Forbes 30 Under 30 și este un artist cu discuri de platină, câștigător de premii Grammy (și nominalizat de 4 ori), depășind 2 miliarde de stream-uri. De la educația sa liniștită în Guernsey până la unii dintre cei mai mari artiști ai lumii, Mura Masa s-a uitat întotdeauna spre unde ar trebui să se îndrepte lucrurile. Un tânăr artist hotărât să facă diferența – Alex și-a lansat și schema de antrenament 3T în 2020, concepută pentru a oferi formare și oportunități grupurilor subreprezentate din sectorul turneelor.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT