LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
years & years

we ❤️ music

Years & Years a lansat single-ul “Crave” şi anunţă data lansării noului album, “Night Call”

Cei din proiectul Years & Years au anunțat detalii despre noul lor album, „Night Call”, care va fi lansat pe data de 7 ianuarie 2022 și care este disponibil pentru pre-comandă.

Olly dezvăluie o piesă extrasă de pe album, plină de energie, intitulată „Crave”, împreună cu videoclipul oficial, în care apar câțiva dintre membrii show-ului „It’s A Sin” (Omari Douglas, Nathaniel Hall, David Carlisle), precum și Munroe Bergdof.
Stream / Download: https://umusic.lnk.to/CravePR
Show-ul, care a doborat recordurile, a câștigat premiul Best New Drama în cadrul decernării premiilor National Television Awards la începutul acestei luni, continuând astfel un an fenomenal pentru Olly (care a lansat single-ul „Starstruck”, cât și o nouă versiune a acestuia împreună cu Kylie Minogue, și care a interpretat împreună cu Elton John piesa lor, „It’s A Sin”, la BRIT Awards). O piesă de dans îndrăzneață despre acceptarea submisiunii până în punctul în care devine o rutină, „Crave” – spune Olly – “este un mod jucăuș de a incapsula energia sexuală tulburată pe care mi-am dorit-o întotdeauna. Am fost dominat de relații toxice și am simțit că ar fi interesant să răstorn situația.” Piesa poate fi considerată un sneak peek kinky si riscant, iar Olly Alexander își folosește platformele pentru a sifda granițele mainstream ale celebrității.
Începând de la artwork-ul remarcabil, până la sunetul euforic și întinerit, „Night Call” este un nou capitol palpitant pentru Years & Years. Inspirat de artiști precum Sylvester și French House, în centrul albumului se află o „muză sirenă” – o frumoasă figură care îi atrage pe bărbați către moarte, acest album este parțial despre căutarea unei iubiri (sau a unui iubit), focusându-se pe găsirea puterii în interiorul tău. Întruchipând noua perspectivă a unui personaj – precum Richie în „It’s A Sin” – care influențat foarte mult și stilul de scris a lui Olly, cu piese care estompează granița între realitate si fantezie, dar care au în comun explorarea vieții queer.
Hedonistic și evazionist, „Night Call” surprinde bucuria și anticiparea de dinainte de a ieși în oraș, în special pentru că, spune Olly, „Am scris dintr-un spațiu fantastic, prins între aceiași patru pereți. Am vrut să găsesc cât mai multă plăcere posibilă în muzică.”
Sub numele de Years & Years, Olly Alexander a devenit unul dintre popstar-urile cele mai remarcate din lume. Pe lângă două albume de mare succes, cântărețul, actorul, icon al modei și al culturii, a fost nominalizat la 5 premii Brit Award, a depășit 4.4 miliarde de stream-uri la nivel global, și a avut concerte la O2 și Wembley Arenas, în Londra. Olly a devenit o voce neînfricată a noii generații referitoare la discuții importante despre sănătatea mintală și problemele care afectează comunitatea LGBTQ+, toate acestea regăsindu-se și în albumul „Night Call”.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT