LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
adda

we ❤️ music

Adda a ajuns din nou pe patul de spital! Care a fost motivul? “Trebuie să ai mereu grijă să nu te zgârii”

Solista, compozitoarea și fosta concurentă de la “Asia Express” a ajuns din nou pe patul de spital. Însă Adda a dovedit că este o femeie puternică, bătăioasă și le-a explicat următorilor ei care este situația ei și starea sănătății într-un mesaj special publicat pe rețelele de socializare.

Adda, pe numele său adevărat, Ada Alexandra Moldovan, are de câteva luni ceva probleme de sănătate. Așa că atunci cand nu compune și nu e cu familia, solista are grijă de sănătatea ei. Sau încearcă. Și își dorește să se facă bine. Însă ea își publică evoluția și starea ei de sănătate pe pagina de Facebook.

“4 luni și ceva cu Dermografism. 4, din următoarele câteva, din următorii ani sau toată viața. Este o boală imprevizibilă. Cu zile bune și zile mai puțin bune. Greu de tratat. Cele mai multe persoane care mi-au scris îl au de ani întregi, iar o mare parte dintre ele, mai ales femeile, sunt rușinate. Se ascund de ochii critici ai oamenilor, după haine. Nu îți afectează viață fizic.

adda si problemele ei

O afectează psihic pentru că lumea vorbește, batjocorește și mai e categoria “care știe leacul suprem”. Și eu m-am ascuns, dar nu mai am de gând. Nu e ceva ce trece cu o pastilă minune! Trebuie să ai mereu grijă să porți haine moi și largi, să nu te lovești, să nu te zgârii. Pentru că, dacă te atingi un pic, efectiv îți apar desene pe piele. Uneori apar și când nu faci nimic. Eu, de exemplu, așa m-am trezit azi. Dragii mei, cei din aceiași barcă cu mine, hai să ne iubim fiecare detaliu de pe piele, să fim asumați și să nu ne mai ascundem. Să vedem partea bună – corpul nostru arată ca o opera de artă! Ps1: mi-au dat 2 lacrimi când am postat pentru că mi s-a luat o piatră de pe inima! Ps2: nu o să vin la nici o emisiune să vorbesc despre asta. Ce am de comunicat, constructiv, o voi face aici sau pe story, pentru oamenii care au nevoie de informații”, scria Adda pe 13 februarie, iar zilele acestea a publicat un alt mesaj.

adda la spital

“Poza asta este nuca din peretele Facebook-ului dar este pentru cei care știu ce înseamnă intoleranță la histamină și dermografismul. V-am promis că vă țin la curent cu evoluția mea. Poate vă ajut, inspir. Am ajuns, acum câteva săptămâni, în punctul în care m-am săturat să tratez simptome și am refuzat să cred că o să fiu dependentă toată viață de antihistaminice. Așa că, am început să citesc, să mă documentez și mai bine și să încep să caut și să tratez CAUZA- care este acolo, în celulele noastre și la nivel de subconștient, stres, obiceiuri alimentare proaste, antibiotice, antiinflamatoare etc. Am început o detoxifiere puternică, atât fizică cât și psihică. Lucrez cu doctori specializați în medicină cuantică și psihoterapie. Țin o dietă strictă și iau suplimente. Cu timpul, mă voi vindeca trup și suflet! Ps: Vă recomand cartea “Codul vindecării” “,  a scris vedeta.

 

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT