LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
vlad gherman foto antena 1

we ❤️ music

Cum s-a schimbat viața lui Vlad Gherman la 10 ani de la debutul în LaLa Band

Pe Vlad Gherman toată lumea îl știe acum din serialul “Adela” și de la emisiunea de la Happy Channel. Însă tânărul care a mai jucat în “Sacrificiul” și “Fructul oprit” a debutat în urmă cu 10 ani în LaLa Band și în serialul “Pariu cu viața”. Solistul ne-a povestit despre perioada de acum și dacă mai cântă.

În urmă cu 10 ani era un băiat timid care filma la serial sau cânta iar după o perioadă i-a mărturisit dragostea Cristinei Ciobănașu devenind un cuplu. Pînă anul acesta când au decis să se despartă. Însă împreună au avut multe proiecte de la trupele LaLa Band și One la serialele în care au jucat. Am vrut să aflăm de la el ce amintiri are de pe vremea trupei din care a făcut parte și dacă mai cântă. “Vai… am putea face un interviu întreg despre asta!

vlad gherman si criss ciobanasu foto arhiva persoanla
vlad gherman si criss ciobanasu foto arhiva persoanla

A fost cea mai frumoasă perioadă din viaţa mea. Nu doar pentru că a fost primul proiect, ci şi pentru simplul fapt că a fost un serial despre adolescenţi cu adolescenţi. Nu există o amintire specifică pentru că toate momentele petrecute alături de colegii din LaLa au fost definitorii pentru mine. Aş da oricând timpul înapoi că să retrăiesc totul la o intensitate mult mai mare!”, ne-a povestit Vlad Gherman. Cât despre ce loc ocupă acum muzică în viața lui, ne-a mărturisit că “recent am început să mai cânt cu sora mea. Iubesc muzică, dar cântatul e la un stadiu de karaoke, mai degrabă. Nu îmi doresc în momentul ăsta să apar cu vreo piesă pe piață, dar… who knows?”, a încheiat el

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT