LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
bibi si antonio pican

we ❤️ music

Interviu Bibi și Antonio Pican: “Vom avea un super concert la FamilyFest unde vom avea pachetul complet pentru fani”

Cei doi adolescenți vedete trăiesc o poveste de dragoste ca-n filme dar în ultimele luni au fost foarte solicitați. Filmări, înregistrări, reclame și toate împreună, așa că cei doi nu se prea mai despart unul de celelalt. Și tot împreună Bibi și Antonio Pican au un concert special despre care aflați mai multe în interviul pe care ni l-au acordat în exclusivitate.

WeLoveMusic: Vă salutăm. Ce proiecte aveți? Am aflat că aveți un concert special…
Bibi: Pe 25 septembrie le dăm întâlnire fanilor la FamilyFast pentru că o să avem un super concert acolo, o să ne distrăm, o să fie foarte bine, o armosfera cool. Îi așteptăm pe fanii noștrii cu mic cu mare pentru că o să ne distrăm la deschiderea TRex Park și va fi foarte mișto.

Cât timp o să cântați?
O să cântăm împreună timp de două ore, va fi un super show. Oamenii o să aibă parte de un adevărat spectacol. Cu tot cu fotografii, cu autografe, o să facem tik tok uri, va fi mega cool. O să fie pachetul complet.

Voi formați un cuplu și bănuiesc că v-ați obișnuit deja să cântați împreună…
Facem o echipă, cântăm foarte mult împreună, avem și concerte separat, da mai mult împreună. Sinceră să fiu, așa ne place și nouă pentru că avem multe piese împreună pe care ne place să le cântăm în showurile noastre. Și pe care copii le știu și le îndrăgesc cu foarte mult drag și le cântă cu mult drag
Antonio: Când suntem amândoi pe scenă parcă ne completăm și mai bine cu mai mult drag și showurile noastre ies mult mai bine.
B: Exact!

Vă stă foarte bine împreună, v-ați logodit deja înainte de a pleca în Dubai în vacanță. V-ați gândit la nuntă?
B: Mai așteptăm.
A: Când va fi momentul oportun.
B: Exact. Suntem destul de tineri și ne place cum suntem momentan așa. Gestul cu inelul a fost un gest simbolic, pentru noi, însă mai așteptăm. Ne place la nivelul în care suntem. Și ne place să mai rămânem așa.
A: E un pas mult mai mare, ca să zic așa.
B: Și vrem să ne bucurăm de pasul ăsta pe care l-am făcut și să profităm de el la maxim și să nu grăbim lucrurile.

Cum vă distrați? Vă plac parcurile de ditracție, vă plac dinozaurii?
Da, ne distrăm și noi în parcuri, când avem timp liber, bineînțeles. În ultima perioadă nu a existat atât de mult timp liber, însă ne bucurăm că putem cânta la deschiderile unor astfel de parcuri interesante la care merg copii.

Știu că sunteți foarte ocupați, mai aveți timp și pentru voi?
A: Sincer nu prea în ultima perioadă chiar n-am avut timp absolut de loc.
B: Pentru noi ne facem mereu timp și e bine că activitățile le facem împreună și așa putem petrece timp împreună.

V-ați mutat deja împreună?
Petrecem mult timp împreună, la concerte, acum stăm și la studioul de înregistrări foarte mult timp împreună. Lucrăm la foarte multe proiecte și urmează multe surprize plăcute.
Ne puteți spune și ce urmează în carieră?
Avem multe piese împreună și separat, de asta lucrăm pînă târziu la studio. Abia așteptăm să le arătăm celor ce ne urmăresc noile noastre piese.

Cel mai tare festival pentru copii, FestiKids, își deschide porțile pe 25 septembrie!
Bibi&Antonio Pican, Galeria Bum Bum, momente de magie și iluzionism, ateliere pentru copii, street food, personajele preferate ale copiilor din desene animate dar și un T-REX Parc cu dinozauri în mărime naturală, vă așteaptă cu mic cu mare la FestiKids, pe Insula de pe Lacul Fundeni, locație cunoscută și pentru Family Fest Island. Nu ratați cea mai tare întâlnire de poveste, pentru că totul va fi ca în basme, iar dacă sunteți în căutarea unui loc în care să vă distrați copiii, atunci FestiKids are toate ingredientele necesare pentru a petrece o zi perfectă pe data de 25 septembrie alături de cei mai răsfățați membri ai familiei! Astfel, 25-26 septembrie va fi un weekend plin! În intervalul 10.00-22.00 vă puteți relaxa la FestiKids! Totodată, Grand Opening T-REX Parc vă așteaptă pe Insula de pe Lacul Fundeni, un parc cu 26 de dinozauri animatronici reproduși în mărime naturală, o adevărată atracție pentru cei mici, dar și pentru cei mari, care își pot petrece timpul în aer liber înconjurați de dinozauri!

festikids
festikids

“FestiKids este un eveniment la care mă gândesc de foarte multă vreme, doar că nu aveam denumirea acestui festival. Întâmplarea a făcut ca odată cu lansarea T-REX Parc să îmi vină și ideea de nume. Fiind părinte, mi-am dorit întotdeauna să găsesc un loc în care copiii mei să se distreze și să aibă multe activități diverse în același loc, așa cum se întâmplă la Disneyland și la marile parcuri de distracții. Am îmbinat asta cu concerte, momente de iluzionism, și magie, experiențe culinare, astfel încât să se simtă copii inclusiv părinții. T-REX Parc este cel mai mare parc de dinozauri animatronici din România, 26 la număr”, a precizat Marius Chină de la Sprint Music, organizatorul FestiKids. FestiKids-Family Fest Island este un festival pentru toată familia!
Evenimentul este organizat de Sprint Music iar biletele se pot achiziționa de pe iabilet.ro . Prețul biletelor pornește de la (https://m.iabilet.ro/bilete-festikids-familyfest-island-67511/?utm_source=HpRecomandariMobile)

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT