LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

În luna iubirii, Codruța Filip lansează „Dragoste, Mă Înnebunești”!

Vrei să îți exprimi dragostea față de persoana iubită și nu îți găsești cuvintele? Codruța Filip a lansat o nouă piesă, iar mesajul acesteia este perfect pentru a-l face dedicație în luna iubirii.

Codruța Filip a lansat „Dragoste, Mă Înnebunești”, o piesă perfectă pentru luna iubirii, mesajul acesteia fiind plin de romantism și emoție. Cu un text compus de Ovidiu Junghiatu (Park Place) și Andy Robert (Any1), melodia este lansată în colaborare cu MusicLover

„Dragoste tu dai culoare, din nimic faci sărbătoare” este unul dintre versurile acestei piese, care cu siguranță ne arată că viața ne este plină de fericită atunci când iubim. Parcursul nostru în viață este mult mai ușor, fie soare sau furtună, atunci când ținem persoana potrivită de mână. Alături de persoana pe care o iubim fiecare zi pare un vis, iar noua piesă poate fi coloana sonoră perfectă pentru momentele petrecute în doi. 

Cu fiecare nouă melodie, Codruța Filip ne aduce aminte că dragostea este cel mai puternic și cel mai frumos sentiment pe care îl putem simții. Vocea sa caldă ne încântă mereu și ne îndeamnă să ne deschidem inimile către frumusețea și iubirea care ne înconjoară în viața de zi cu zi. Artista reușește mereu să ne surprindă plăcut și să ne aducă un strop de culoare în suflet, așa că să-i ascultăm melodiile cu inima deschisă și să ne lăsăm purtați de magia acestora în fiecare zi. 

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT