LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Black Coffee

we ❤️ music

Black Coffee a câștigat premiul Grammy pentru “Cel mai bun album de muzică dance-electronică”! DJ-ul vine pe 3 iunie la Saga Festival

Black Coffee a câștigat duminică seară premiul Grammy pentru Cel mai bun album de muzică dance-electronică, Subconsciously. Artistul a fost prezent, împreună cu fiul său cel mare, Esona, la cea de-a 64-a gală a premiilor Grammy, în Las Vegas .

“Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru darul muzicii, pentru faptul că îl pot împărtăși cu lumea întreagă, că are puterea de a vindecă suflete și de a ajută oamenii să depășească unele momente din viață. Le mulțumesc tuturor celor care au contribuit la acest album, de la Msaki din Africa, până la David Guetta, care a crezut în mine și în urechea mea. De asemenea, Pharell Williams, Josie, Delilah, Rams și toți cei care sunt pe acest album”, a declarat Black Coffee.

Subconsciously a fost foarte bine primit de publicațiile mari de muzică din lume, multe dintre ele remarcând faptul că “a construit o hartă formidabilă a geografiei muzicale a locului pe care el îl numește acasă”.
“Vreau să le mulțumesc tuturor fanilor mei din întreaga lume, care îmi ascultă muzică, că au crezut și cred în mine. Familiei și copiilor mei”, a continuat artistul.

Albumul prezintă colaborări cu artiști internaționali precum Pharrell Williams, Usher, David Guetta și Delilah Montagu, dar și sud africani – Msaki, Una Rams, Tellaman și Sun El Musician.
Este pentru prima dată când un muzician sud-african câștigă sau este nominalizat la categoria Cel mai bun album dace-electronic la Premiile Grammy.
Black Coffee poate fi văzut anul acesta în România, pe 3 iunie, la SAGA Festival, pe Arena Națională din București.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT