LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Cuco a lansat single-ul Pendant

we ❤️ music

Cuco a lansat single-ul “Pendant”

Cuco a lansat single-ul “Pendant”, care este dedicat bunicului său. Cuco spune despre scrierea piesei: „Am început să scriu “Pendant” în timp ce bunicul meu era încă în viață și, după moartea lui, am simțit că trebuie să termin cântecul pentru el. Simt că are relevanță pentru orice figură călăuzitoare din viața ta."

„Pendant” urmează o versiune în spaniolă a melodiei sale „Aura”, care a fost lansată inițial ca o versiune în spanglish pe albumul său, Fantasy Gateway. Single-urile urmăresc îndeaproape turneul principal al lui Cuco în America de Nord, în timpul căruia artistul a cântat în locuri mai mari decât a avut vreodată în toată țara.

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/PendantPR

Fantasy Gateway, pe care Pitchfork l-a descris ca având „o strălucire nou-găsită”, marchează deschiderea unui nou capitol pentru Cuco și cariera sa înfloritoare. De-a lungul proiectului cu 12 piese, Cuco reflectă asupra experiențelor sale de adolescent în lumina reflectoarelor și de a ajunge la vârsta adultă. Fantasy Gateway include piesele remarcabile „Sitting In The Corner” cu Kacey Musgraves și Adriel Favela, „Fin Del Mundo” cu BRATTY, balada psihedelică „Time Machine” și „Caution”

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT