LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Zoe Wees lanseaza single-ul Lonely

we ❤️ music

Zoe Wees lanseaza single-ul “Lonely”

Cea mai recentă perfecțiune pop a lui Zoe Wees vine sub forma noului ei single „Lonely”, unde continuă să vorbească despre sănătatea sa mintală. Piesa urmează EP-ului ei de debut „Golden Wings”, care a strâns peste 1,2 miliarde de streamuri la nivel global. Wees este pe cale să-și înceapă turneul european în Germania, Elveția și Austria.

Vorbind despre cântec, Zoe a explicat: „Lansarea muzicii a creat atât de multe prietenii noi și mi-a oferit atât de multe oportunități, cu toate acestea, de multe ori m-am trezit într-un loc singuratic, chiar și într-o cameră aglomerată. Și mulți dintre prietenii mei au simțit la fel; mi-am dat seama că poți avea oameni grozavi în jurul tău, dar totuși să te simți singur. De asemenea, mi-am dat seama că propriile sentimente sunt mai importante decât orice lucru fizic și că vreau să fiu iubită pentru că sunt eu și nu pentru nimic altceva. Sper că acest cântec să ajute pe oricine să observe că nu este singurul care gândește la fel.”

Stream: https://umusic.lnk.to/LonelyPR

„Am început să scriu piesa în preajma Crăciunului, care a fost o perioadă grea pentru mine și poate fi o perioadă de singurătate pentru mulți. La început, nu mi-a plăcut deloc melodia, am oprit sesiunea și am plecat acasă. Dar câteva săptămâni mai târziu, nu mi-am putut scoate din cap și am început să lucrez din nou. Mi-a luat ceva timp să mă simt confortabil cu piesa, dar acum îmi place onestitatea ei.”

Zoe Wees are talentul de a-și face poveștile ei complexe și emoționante să se poată relata universal. La „Control”, single-ul ei de debut, ea s-a confruntat cu cicatricile emoționale care au rezultat în urma luptei din copilărie cu epilepsia rolandică benignă, o afecțiune traumatică, izolatoare, care poate provoca convulsii severe. „Control” a devenit un hit la nivel mondial, a intrat în top 20 la radioul pop din S.U.A., marcand si debutul ei in cadrul emisiunii „The Late Late Show with James Corden”.

„Girls Like Us”, single-ul următor, a fost lăudat de People drept „un imn pop vulnerabil care a impulsionat uniunea și solidaritatea fetelor din întreaga lume”. Wees a încheiat 2021 cu single-ul „That’s How It Goes” (Feat. 6Lack), un nou serial web, „Learning to Love Myself” și un trio de spectacole televizate – American Music Awards, The Tonight Show cu Jimmy Fallon” Și parada lui Macy de Ziua Recunoștinței. Zoe a colaborat și cu producătorul Kygo pentru melodia „Love Me Now”.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT