LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru

we ❤️ music

Alina Eremia a lansat albumul “Déjà vu”, un proiect de suflet

Deși și-a început cariera de mică, Alina Eremia a împlinit anul acesta 10 ani de când a pătruns în lumea showbizului cu LaLa Band și serialul "Pariu cu viața". Iar acum lansează și un album mult așteptat.

După un an plin de lansări de succes, Alina Eremia le aduce fanilor cel de-al doilea album al său, “Déjà vu”, care marchează trecerea într-o nouă etapă și prezintă două abordări muzicale diferite. Acestea sunt prezentate prin intermediul celor 10 piese soul și urban, ce sunt însoțite de un concept foto inedit. Albumul conține piese noi, dar și piese deja lansate, cunoscute și iubite de public, precum “BRB” feat. Nane, “Dependența mea” și “Noi”, single care a fost pentru 4 săptămâni #1 pe radio. În întregul proces al realizării pieselor, artista a lucrat împreună cu unii dintre cei mai cunoscuți producători și songwriteri din România – Alex Cotoi, Marcel Botezan, Sebastian Barac, Florian Rus, Shift, Alex Turcu, Costel Domnițeanu, Theea Miculescu, Alex Pelin, Adi Colceru și Nane.

“Albumul “Déjà vu” este o colecție de stări cu un sound pop-trap-R&b. Este unul din cele mai frumoase și personale proiecte pe care le-am publicat până acum, iar entuziasmul meu e dincolo de nori. Albumul e structurat în două părți, pentru că mi-am dorit să delimitez cele două abordări muzicale. Le mulțumesc tare mult tuturor oamenilor implicați, autorilor și producătorilor super talentați cu care am scris piesele. Simt că am evoluat odată cu albumul acesta, iar muzica vorbește cel mai bine pentru mine. Sper că oamenii să se bucure de rezultatul lunilor petrecute în studio”, a spus Alina Eremia.

Albumul este disponibil pe toate platformele digitale și, în curând, va fi lansat și în format fizic.

Piesele care compun albumul Déjà vu sunt:

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT