LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Claudi Ionas - Din Oceanul Pacific

we ❤️ music

Claudia Ionaș a lansat în premieră melodia “Din Oceanul Pacific”, un proiect inedit

Artista Claudia Ionaș este un nume cunoscut în industria muzicală, care s-a făcut remarcată prin hituri precum “Astăzi fac 18 ani” și “Am drăguț mama nu știe”. Aceasta a făcut primul pas spre muzică la vârsta de 14 ani când s-a înscris la Liceul de Arte “Sabin Dragoi” din Arad, în cadrul căruia a participat la diverse recitaluri și concerte.

La vârsta de 15 ani a debutat în muzica populară la Sala Palatului din București la Gala Premiilor Muzicii Populare, ediția I, iar în anul 2015, în cadrul aceleiași Gale, ediția II, a câștigat premiul pentru cel mai bun debut.

Dragostea ei pentru muzică a fost inspirată în cadrul familiei, de bunicul ei care a fost un saxofonist cunoscut și de tatăl ei Florin Ionaș-Generalul, un renumit saxofonist și îndrăgit compozitor, acesta din urma fiind cel care a compus cele mai mari hituri ale Claudiei, care se bucură până în zi de azi de un succes răsunător.

Melodia “Din oceanul Pacific” este proiectul prin care Claudia explorează o nouă etapă a carierei sale. Ținând cont de faptul că luna Februarie este luna în care sărbătorim iubirea, artista a vrut să aducă un tribut acestui frumos sentiment. Piesa a fost compusă și produsă de echipa “Aroma Records”, o echipa noua si fresh a industriei muzicale.

Videoclipul a fost realizat de Iosif Horwath și echipa sa, iar pe această cale Claudia dorește să le mulțumească tuturor celor care au făcut posibil acest proiect. “Cu toții cunoaștem numărătoarea “Din Oceanul Pacific” de când eram mici. Ei bine, eu am decis să o transform într-o poveste de dragoste. Sper ca mesajul piesei să ajungă la voi și să vă inspire, la fel cum m-a inspirat și pe mine. Ce cadou mai frumos i-ai putea oferi persoanei dragi, decât cele mai frumoase declarații de iubire?” spune Claudia Ionas.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT