LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Asul de inima albastra

we ❤️ music

Misha si Connect-R scot hitul anului, “Asul de inima albastra”!

Noul single este inspirat din trecutul lor! La inceputul anului 2020, Misha si Connect-R lasa loc de interpretari lansand o piesa ce se vrea hitul anului, “Asul de inima albastra”! Cei doi artisti, fosti sot si sotie, sunt acum la a doua colaborare muzicala, Misha declarand ca pur si simplu acum s-a ivit ocazia. Noul single li se potriveste manusa, avand versuri ce par a fi inspirate din trecutul lor ca si cuplu.

“Este a doua colaborare cu Relu, am mai  avut o piesa cu el si cu DJ Sava, “Te strig”. Piesa “Asul de inima albastra”  este o melodie de dragoste, probabil multi se vor regasi cand o vor asculta. Daca vorbim de trecut pot sa spun  ca  la un moment dat al  relatiei, m-as fi regasit in piesa, acum nu este insa cazul… Piesa nu este neaparat despre noi,  Marius China – managerul Sprint Music – a  fost cel care ne-a recomandat acest feat  si ne-a zis ca ni s-ar potrivi. El ne-a propus sa facem piesa asta impreuna!”, marturiseste Misha.  Daca au simtit nevoia sa faca acest feat acum sau nu, tot frumoasa artista raspunde provocarii:  “Eu si Relu (Connect-R) nu aveam in plan sau stabilita aceasta colaborare. Pot spune ca pur si simplu asa si acum s-a ivit ocazia. I-a placut si lui Relu piesa si am hotarat sa o facem. Este o melodie buna, in care eu cred si imi place super mult, atat ca mesaj cat si ca vibe, ca zona muzicala.  In general, piesele mele nu sunt neaparat mai lente, de dragoste, ci mai ritmate. Cumva cred ca mai lejere. Aceasta a fost adaptata pentru vocea mea si a iesit varianta initiala. E prima data cand am lucrat cu cei de la Famous Production, in studio la Randy, si mi-a placut foarte mult, sper sa mai colaboram si pe viitor, sunt super profi.

Este o intreaga echipa care a lucrat la noul single, “Asul de inima albastra”, dupa cum urmeaza: (compozitor) Stoica Mario, Irina Cupco (textier), Claudia Ligia Suteu (textier) si Relu Stefan Mihalache (Connect-R) – textier, orchestratie Stoica Mario, Stana Lucian, Alin Ilies,  piesa compusa si produsa in studiourile Famous Production”, a mai adaugat Misha.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT