LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
sweetbois x Prin Miami

we ❤️ music

Cine sunt băieții dulci din trap. Prima lor piesă a atins jumătate de milion de vizualizări

sweetbois lansează piesa pe care o vei asculta toata vara mergând spre următoarea aventură. Prin Miami este starea care te va face să simți că ești în mijlocul unui oraș vibrant care nu doarme niciodată. Așa cum ne-au obișnuit, sweetbois adaugă în beat-urile exotice o poveste de dragoste modernă ce creează o atmosferă unică piesei.

Piesa aduce un sound proaspăt, iar stilul unic sweetbois poate fi descris ca poezie urbană.
Chiar dacă cei doi sunt la început de drum, Steezy și Tendo promit să schimbe viziunea asupra trap-ului din România. Cei doi își descriu muzica în 3 cuvinte ca fiind “emoție,dulce, nostalgică”.
După ce piesa lor de debut Nightlife a strâns peste 570.000 de vizualizări pe YouTube, au continuat cu lansări precum L-O-V-E și Online. Steezy și Tendo au luat cu asalt scena urbană și au cucerit prin sunetul lor specific, fiind pregătiți să lanseze următoarele hit-uri.
Duo-ul readuce în atenția publicului un trend care a explodat în anii 2000, dar adus astăzi sub formă de UK garage amestecat cu pop și electro. Au peste 15.500 de ascultători lunar pe Spotify, baza lor de fani fiind în continuă creștere.
sweetbois vor lua cu asalt scena de la Beach Please pe 30 aprilie, cel mai mare festival urban din România, cu un public de peste 35.000 de oameni fizic, fiind un evenimnet transmis și urmărit live de sute de mii de oameni.
Melodia este acum disponibilă pe platformele majore de streaming și pe YouTube, unde a fost lansată cu un video 3D.
Despre Roton
Pionier în industria muzicală românească, Roton Music este creatorul unei întregi generații de talente. Văzut ca un reper în industrie din 1994, Roton și-a creat și consolidat rolul de descoperitor și dezvoltator de artiști. Printr-un catalog care a generat mereu valuri de emoție, Roton Music reunește sub aceeași umbrelă artiști din toate sferele muzicale. Artiștii noștri sunt o prezență constantă în topurile internaționale ceea ce a generat pentru Roton imaginea celui mai mare exportator de muzică din România. În continuă expansiune, portofoliul Roton include în prezent o multitudine de sub-label-uri: INAMEIT, RUL Music, Green Tree Studios, Magic Bell, Tezaur și colaborări de succes cu branduri partenere naționale și internaționale: Armada Music, Kontor Records, Scorpio Music, Energy Production, Hahaha Production, DeMoga Music, Mattman Music, Forward Agency, Green Eye, Teddy Bear Party, Seek Music.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT