LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Tamiga & 2Bad Give Me Love

we ❤️ music

Tamiga & 2Bad a lansat “Give Me Love”: ”Vântul ne-a suflat cardurile cu filmarea clipului în nisip”

Cei doi artiști internaționali Tamiga & 2Bad lansează o nouă melodie, “GIVE ME LOVE”, o piesă cu accent ușor oriental numai bună pentru a începe sezonul estival în pași de dans.

TAMIGA ne dezvăluie detalii despre ea, echipa și filmări: “Va povestesc pe scurt cum decurge o zi de filmare și cu ce ne confruntăm în încercarea de a va arată și promova locuri spectaculoase din România. Asta presupune ceva efort pentru că eu și băieții de la Body&Soul (Laurențiu Constantin/ 2Bad, Florin Olteanu și Bogdan Dima) ne ocupăm de tot ce înseamnă lansarea unei melodii “că la carte”.

A fost cumva amuzant la filmări deoarece nicăieri nu scria că nu se poate ajunge cu mașînă la locația pe care o alesesem (plajă sălbatică Perișor) ci doar cu barcă. Am avut noroc, după zeci de apeluri am reușit totuși să închiriem o barcă. A fost necesar să-mi adaptez ținuta și hairstyling-ul fix când am ajuns la locație, am improvizat, haha.. toate astea din cauza vântului extrem de puternic, de frig și nisipul ridicat de vânt nici nu mai are sens să povestesc, atât zic, am îndurat mult din cauza lor.

După o zi întreaga de muncă era să rămânem fără videoclip tot din cauza vântului care ne-a suflat cardurile de stocare în nisip, știți vorba aceea veche “sunt acolo, că doar nu le-a mâncat pământul”, la noi chiar le “mâncase” ha ha, dar s-a terminat totul cu bine.
Cât despre melodie știți foarte bine că ne păstram cumva amprenta personală deși încercam de fiecare dată un sound nou. Așteptăm părerea voastră în secțiunea de comentarii a piesei!”
După cele spuse de Tamiga, va lăsam să ascultați și să va bucurați de nouă melodie!

Te poți abona:

YOUTUBE: https://www.youtube.com/c/Tamiga2Bad
FACEBOOK: https://www.facebook.com/TamigaAnd2Bad/
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/tamigaand2bad/
TWITTER: https://twitter.com/tamiga_2bad
TIKTOK: https://www.tiktok.com/@tamigaand2bad
Tamiga Instagram: https://www.instagram.com/tamigaofficial/
Tamiga Facebook: https://www.facebook.com/Tamigaa/
2Bad Music Facebook: https://www.facebook.com/2BADofficial/

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT