LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
pe perna mea boby si daniela

we ❤️ music

Boby și Daniela Gyorfi lansează videoclipul piesei “Pe perna mea”

Boby și Daniela Gyorfi au o super colaborare pe care o fructifică de câte ori se întâlnesc. Cei doi artiști sunt prieteni de mult timp și au pus la cale multe lucruri frumoase. Boby și Daniela Gyorfi lansează azi un videoclip nou-nouț la piesa “Pe perna mea”, alături de Balkanika Records.

“Nu suntem la prima colaborare muzicală.  Eu și Daniela Gyorfi suntem înainte de toate prieteni și dacă suntem prieteni toate merg ca unse! Colaborăm foarte bine împreună și nu ne oprim aici. Azi lansăm “Pe perna mea” dar o să facem și un album împreună, cu piese noi, videoclipuri și tot ce trebuie”, ne-a asigurat Boby. Daniela Gyorfi este la fel de încântată de noua piesă pe care o lansează cu Boby, chiar la o zi după ce a împlinit o frumoasă vârstă!

“Noi am mai colaborat și Boby s-a gândit să facem un proiect împreună, două clipuri, melodii noi și chiar, un album în curând, cu un gen de muzică care ne reprezintă, modernă și cu toate ingredientele. Colaborăm frumos împreună, credem foarte mult în proiectul ăsta și abia așteptăm să vedeți tot ce pregătim pentru voi!”, a completat și binecunoscuta artistă. Așa că nu rămâne decât să fiți cu ochii pe Boby, Daniela Gyorfi și Balkanika Records.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT