LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Interviu – Albert Norel – “Datorită timpului sunt ceea ce sunt astăzi!”

Un român plecat in Olanda a creat ceasul perfect! Care e povestea lui Albert Norel? Romanul Albert Norel Venete de 28 de ani este plecat de 6 ani în Olanda unde a reușit să creeze un ceas perfect.

Visul său a devenit realitate abia anul acesta și spune că este tare mândru că este român. I-am aflat povestea pe care o puteți afla din interviul următor, pe care WeLoveMusic i l-a luat pe rețelele de socializare.

WeLoveMusic: Numele Albert Norel Venete – este numele tău real? De unde ești din România și cum ai ajuns în Olanda?

Albert Norel Venete: Da, acesta este numele meu real! De fel sunt din Doiceșți Dâmbovița, lângă orașul Târgoviște.

De ce ai plecat din România?

Am plecat din România în urmă cu 6 ani, încercând aici să-mi găsesc liniștea. Am vrut să dispar puțin din peisaj să mă redescopăr pe mine însumi ca și om și să-mi depășesc limitele.

Pasiunea ta pentru ceasuri a început din adolescență. Când exact ai devenit interesat de ceasuri?

Am devenit interesat de ceasuri în urmă cu 13 ani.

A fost un moment special când ai spus – “de acum acesta e visul meu”?

Nu, nu a fost un moment special.. mi-am dorit din totdeauna. De mic copil asta era “visul meu”.

Ți-ai făcut un scop în viață ca să “te joci” cu timpul?

Asta este defapt țelul meu și fac ceea ce-mi place!!! Sunt independent, sunt propriul meu creator și prin mine vreau să inspir! Dacă faci ceea ce-ți place te joci cu timpul!!!

Înainte de a deveni pasionat de ceasuri cu ce te ocupai?

Am studiat teologia, am vrut din totdeauna să îndrum oamenii către credință. Puține lucruri sunt mai minunate în viața unui om decât atunci când simte să prezinte pe Dumnezeu că fiind răspunsul tuturor căutărilor noastre. Din păcate nu sunt încă în totalitate pregătit să devin preot, câte o dată o simt în suflet. Acum mă axez pe altceva și sper să reușesc. Nu este niciodată timpul trecut, dacă o să mai simt asta o să fie mai târziu.

Ai făcut muzică în facultate?

Da, cânt, însă nu sunt profesionist…

Crezi că timpul a fost blând cu tine?

Cred că timpul nu este niciodată blând cu nimeni! Viața se scurge într-un timp frenetic, gonim cu putere către ceva mai bun! Dar datorită timpului sunt ceea ce sunt astăzi!

Se spune că fiecare om are un destin al său, crezi că asta a fost al tău? Să te ocupi cu aceste ceasuri?

Nu știu dacă a fost destinul meu dar mi-a plăcut să spun că am avut visul în propriile mâini și cu multă muncă am ajuns să-l numesc realitate.

Cum ai ajuns în Olanda și de ce ai ales această țară?

Ca și toți românii am plecat către ceva mai bun. Olanda m-a fascinat încă din copilărie, ca țară, ca și educație. Aici e o lume cu mintea deschisă și m-a ajutat mult să evoluez.

Eșți implicat și în realizarea acestor ceasuri? Ești genul migălos care pune accent pe fiecare detaliu?

Sunt implicat sută la sută! Și în viața de zi cu zi sunt un om foarte migălos și perfecționist. Îmi place că totul să fie într-o formă și o ordine perfectă.

Cât ia să poți să faci un astfel de ceas?

Design plus creație, aproximativ două luni.

Ce reprezintă timpul pentru tine?

Timpul pentru mine reprezintă mersul înainte continuu și nedefinit al existenței și al evenimentelor din viața mea care survin într-o succesiune după toate constatările ireversibile din trecut prin prezent spre viitor.

Contează timpul că se scurge atunci când se face un astfel de ceas?

Timpul contează în fiecare secundă din viața noastră. În chestiuni importante trebuie să te grăbești ca și cum totul ar pieri din pierderea unui minut. Și dacă aspiri la ceva, vrei acel ceva mai presus de orice, chiar și un minut pierdut poate deveni fatal. Dacă s-a dat naștere unei oportunități, merită să o folosiți, nu vor exista alte șanse. Așa și eu, mi-am dat șansa să dau timp creațiilor mele.

Îți doreșți să aduci afacerea și în România?

Cu siguranță da în viitorul apropiat! Momentan se poate comanda pe https://www.norelvnt.nl/

De ce abia acum ai lansat acest ceas?

A sosit un moment în viață mea în care am decis să mă afirm. Muncesc de foarte mult timp la ideile mele și îmi doresc că numele meu să fie dus mai departe. Vreau să fac parte din acea categorie de oameni care au reușit și care peste ani și ani vor fi recunoscuți. Vreau să las ceva familiei mele și copiilor mei. Vor mai urma câteva modele, unul pentru femei, veți vedea…

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT