LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Ce talent și-a descoperit Edward Sanda în izolare!

Edward Sanda trece printr-o perioadă fructuoasă, nu doar în ceea ce privește compoziția muzicală și lansarea unor piese noi, dar și în rafinarea altor talente, de această dată legate de vocile… altor artiști.

Spre amuzamentul celor din jur și al fanilor săi, artistul Famous Production care a lansat recent piesa „Univers” spune că de ceva timp a început să se distreze imitând artiști români și internaționali și, încurajat de cei din jur, își mărește pe zi ce trece repertoriul, mai ales de când stă acasă.

 Edward a postat de curând un clip pe YouTube, care poate fi urmărit aici și în care imită foarte bine timbrele și inflexiunile vocale ale lui Smiley, Denis de la The Motans, Alex Velea, Connect-R, Justin Bieber, Adam Levine, Pepe, Khalid sau… Ion Dolănescu!

Am descoperit acest gen de material și de imitare la Roomie. Mi-am dat seama că pot să fac și eu acest lucru și îmi amintesc că prima dată am reușit cu vocea lui Ion Dolănescu”, spune Edward, care adaugă faptul că îi este mult mai ușor să imite vocile care au mai multe particularități, un anumit timbru mai gros sau mai subțire.

Însă, are și o provocare pe seama căreia se distrează destul de mult: „Singura persoană pe care am încercat până acum să o imit și încă nu îmi reușește foarte bine este Randi. Mai am de lucrat J”. Până va reuși acest lucru, el îi invită pe toți să îl urmească în această ipostază și să îi scrie în comentariile clipului în cine anume își mai doresc ei să se transforme Edward.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT