LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
robert toma tort

we ❤️ music

Cum și-a cunoscut interpretul Robert Toma iubita. “Am lucrat împreuna mai întâi”

A devenit celebru cu piesa "Toată Vara", cântată împreună cu Marius Moga iar de ceva timp a făcut ravagii cu colaborarea cu Amna, cu piesă "Cine pe cine". Cum pe 10 iunie a fost ziua solistului ne-am gândit să va spunem cum și-a întâlnit iubita, pe Roxana, fiind unul dintre cele nai frumoase cupluri din showbiz ul muzical.

Cei doi îndrăgostiți sunt mai mereu pe la evenimente mondene, când acestea aveau loc. Am vrut să aflăm mai multe detalii de la Robert despre iubita lui și cum s-au cunoscut. “Suntem împreună de 3 ani. În ultima perioadă sunt mai romantic, deci altă muză n-am. Ea este muza mea. Piesa “Cine pe cine”, cu Amna a avut mare succes, suntem bine”, spune el. Iar apoi Roxana ne-a spus și ea povestea ei. “Cum ne-am cunoscut? Prin prisma meseriei mele. Eu sunt antrenoare de dans sportiv și avea nevoie de cineva care să-i facă coregrafiile și eventual și de o dansatoare. Și s-a nimerit că cei care m-au contactat să-mi spună că au un artist care are un concept de show și are nevoie de mine.

roberttoma-roxana-iubita

Așa ne-a cunoscut că altfel nu cred că ne-am fi întâlnit. Îl știam, dar prin prisma jobului. Și m-a cucerit chiar atunci, când îl pregăteam pentru show, dar noi n-am avut nicio treaba pînă când nu s-a terminat spectacolul. Mi-am dat seama că este un om cu foarte mult bun simt pentru că pe toți cei din grup îi întreba dacă au nevoie de ceva, dacă îi poate ajută cu ceva. Eu am mai lucrat cu artiști și știu cum erau iar el dădea importantă fiecărui detaliu, fiecărui om”, ne-a povestit iubita lui Robert. Tânăra a apărut deja într-unul dintre vodeoclipurile lui și s-au înțeles bine. “Stăm împreună de 3 ani”, ne-a mai spus Robert Toma în încheiere. Tânăra nu este străînă de lumea show-biz-ului, această a mai apărut în videoclipurile „Nu mă uită” (Ioana Ignat), “Pierdut printre femei” (Smiley) “Tango” (Antonia) și “El amor” (Antonia).

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT