LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Interviu: Kamara “Puțini știu că scriu versuri, sunt jurnalist și am jucat în filme și seriale”

Pe Ghedi Kamara din trupa ALB NEGRU îl știe o lume întreagă însă puțini îi cunosc pasiunile și ce face pe langă muzică. Și pentru că tocmai a lansat alături de colegii lui videoclipul piesei "Când soarele răsare" l-am descusut de câteva secrete pe care puțini le cunosc de spre el. Așa că puteți citi în continuare interviul pentru WeLove Music.

WeLoveMusic: Salutare, Kamara, Ce faci vara asta?

Kamara: Vara asta aștept să răsară soarele, să răsară soarele pe strada noastră cu noul single, “Când soarele răsare”. O să fiu mai mult ca sigur și pe litoral. Și sper să fim cu toții pe litoral, să se dea drumul la evenimente. Asta îmi doresc să fac vara asta. Iar în rest mai am eu ici colo lucruri de făcut însă nu spun despre ele ca să vină la momentul oportun ca o surpriză.

Împreună cu ALB NEGRU lansați videoclipul piesei “Când soarele răsare”. Cum s-a născut piesa?

Piesa “Când soarele răsare” s-a născut în urmă unei idei a lui Doddy, el este la baza piesei, el a venit cu această frumoasă idee cunoscându-ne și mai lucrând cu el la piesă “Ela”. Iată că după acea colaborare de succes am hotărât să mai facem o piesă cu Doddy. El cunoscându-ne bine știe ce să compună pentru noi. O piesă frumoasă, cu multe versuri de suflet, la care am colaborat și eu la text, Însă ideea de bază vine de la el.

Ai participat la scrierea versurilor. Scrii și versuri? De când te-ai apucat?

Scriu versuri de la 16 ani și de la începutul trupei ALB NEGRU pentru piese, nu numai pentru mine, am scris și pentru alții. Da, versurile le-am scris mereu la noi la trupă, nu m-am apucat acum.

Puțini știu că ești și jurnalist și actor. Când ai timp și cum ai început să le faci pe toate ?

Da, așa e, puțini știu că sunt jurnalist, că am absolvit facultatea de Jurnalism și Științele comunicării, că am scris trei ani la revistele TV Mania și TV Satelit, că am fost puțin și pe la radio. Puțini știu toate aceste lucruri dar mai mulți știu că sunt și actor, am jucat și în seriale, am peste 125 de episoade filmate la Buftea în “State de România” și “Războiul sexelor” și de asemenea am jucat în filme străine. Chiar și acum mă pregătesc pentru un film românesc foarte tare în care joacă Maia Morgestern, Monica Davidescu și mulți alți actori și asta se întâmplă în toamna asta. E vorba de “O secundă”. Actoria e o moștenire de familie, bunicul meu a fost actor la Teatrul Notarra, la Bulandra, deasemenea a fost actor de film și a profesat mulți ani la rând, Dumnezeu să-l ierte, Victor Ionescu se numea. Bunica mea balerină la opera română, Ștefania Ignat Coca, stabunica Maria Filloti, evident. E o moștenire tot ce fac pe partea asta artistică. Am timp pentru că îmi fac timp. Așa stă treaba, îți faci timp, ai timp, nu-ți faci, nu ai.

 Spune-ne de videoclip cât ați filmat la el și unde? S-a întâmplat ceva la filmări?

Videoclipul a fost filmat la Chefs by the Lake și a durat o jumătate de zi, regizor fiind Claudiu Stan ( MVPEntertainment). Ne-am distrat efectiv, în care ne regăsim, colorat, viu și pe glamour. Totul a fost atât de bine organizat încât nu am avut parte de nicio întâmplare nefericită sau surprinzătoare. A fost totul frumos, profi, doar la un moment dat am fost întrebați de ce filmăm în pădure, atâta tot.

Ce mai face Leon? Cum merg tratamentele…?

Leon e bine, mulțumim lui Dumnezeu, bine acum îi cresc dintii și mai face un pic de febră. Facem tratamente în continuare, tocmai ne-am întors de la Timișoara de la recuperare, de la centrul Marisa, unde mergem în fiecare lună și se stă câte două săptămâni. Vin specialiști de afară, Spania, Ucraina, Republica Moldova și face un program intensiv de patru cinci ore pe zi. În rest continuă tratamentele la București pe zi câte două ore. Și în septembrie mergem să fie operat la policlinică din Barcelona, la doctor Igor Nazarov pentru intervenția de miotenofasciotomie.

Se împlinește un an de când ați lărgit formula ALB NEGRU. Cum te ințelegi cu colegii tăi?

Așa e, se împlinește un an de când am mărit componenta trupei ALB NEGRU. Suntem singura formație care a luat componenți noi, alții s-au dizolvat sau s-au lăsat de muzică, noi ne-am mărit și ne-am și dublat prețul la concerte, să se știe (rade). Ne înțelegem bine, cum să nu ne înțelegem când noi cântăm împreună de vreo 9 ani, aveam piese mai multe în patru decât în doi, așa că a venit firesc această cooptare a lui Ralflo și a lui Rareș în trupa ALB NEGRU pentru că suntem patru prieteni dincolo de muzică.

Ne poți spune când ai început să cânți și cine te-a ajutat în carieră?

Muzică am inceput-o singur, cântam singur prin casă, făceam variante de versuri pentru alte piese. Cam așa am început de mic. Apoi am cochetat acolo cu o trupă din Guineea care avea să cânte cu sora mea cea mică. Eu nu m-am lansat acolo, apoi am venit în România. Debutul în televiziune mi l-am făcut în emisiunea Gong Show la Horia Brenciu, în anul 2000, cu piesa “Căsuța noastră” în franceză și română, “Notre maisonnette”. Apoi, ulterior, am venit la naționala artiștilor, unde l-am cunoscut pe Andrei dar și mulți alți artiști. I-am propus lui Andrei să facem acest proiect, ne-a văzut Domnul Problemă cântând piesa “Noi doi” și de aici a început povestea. Ne-a chemat la el la studio și am înregistrat piesa la care s-a lucrat alături de Bogdan Tascău și de Vlad Crețu. Am lansat primul album “En garde!”, apoi pe al doilea “Fără sens”, pe care l-am făcut alături de Silviu Păduraru, Cristi Tiu, Vlad Crețu și băieții de la Play &Win, au lucrat la acel album, o întreagă echipă. Apoi am lansat Pasion, “Hello”, care s-a făcut tot la Domnul Problema, primele trei s-au făcut acolo. Apoi al patrulea s-a numit Kalimba pe care l-am făcut noi în colaborare cu Connect R, cu Vlad Crețu și Phelipe. Al 5 lea s-a numit “Tentații” a fost făcut la Sprint Music și Cat music, amandoua au conlucrat la acest album și au adunat piese de succes de-ale noastre. Avem 5 albume de studio și abia așteptăm să lansăm un prim album în formulă de 4. Primele albume le-am scos la MediaPro Music, a fost prima casă de discuri cu care am lucrat.

Ce planuri ai pentru vara asta? Îți dorești o vacanță?

Mi-aș dori tare mult o vacanță, însă momentan nu reușesc să plec o zi pană la Therme langă București. Dar îmi doresc o vacanță, nu știu cât de ușor îmi va fi asta dar dacă prind o săptămâna de libertate am plecat solo, singur…

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT