LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Ce face Anda Adam cu „Șervețele”? În prag de nuntă, artista lansează o super piesă care va încinge topurile muzicale! Marius Moga a pus la cale combinația perfectă a hitului verii!

Marius Moga a pus la cale combinația perfectă a hitului verii!

Este anul Andei Adam, care a început în forță! Și-a serbat ziua, a fost în vacanțe, în studio și s-a pus serios pe treabă. În pragul nunții care bate la ușa pe dată de 29 Iunie, Anda Adam lansează o super piesă, intitulată sugestiv, „Șervețele”!

 În premieră, Anda Adam și MusicLover prezintă „Șervețele”! Iar Marius Moga este „de vină”  pentru vibe-ul piesei și feeling-ul pe care aceasta îl aduce în atenția publicului.

  Anda Adam emană o energie care transmite tot ceea ce trebuie pentru noua ei piesă, „Șervețele”.

 “La noi e foarte la modă să se arunce cu șervețele în club. De aici a și pornit ideea  piesei pentru că primul lucru  pe care l-am spus când am fost la Marius Moga în studio  am zis că nu vreau o piesă tristă,  ci o piesă de vară care atunci când se aude în club să înceapă lumea să arunce cu șervețele. Moga a zis că așa facem piesă și o vom numi chiar “Șervețele”. De aici a pornit ideea unei melodii de vară, pe veselie, o piesă care face oamenii fericiți, să arunce cu șervețele pe beat-urile ei. Ritmul și vibe-ul sunt de petrecere, e o  combinație de piesă dance cu o ușoară influență balcanică”, mărturisește Anda Adam, care este mai mult ca sigură că „Șervețele” devine repede hit.

 „Piesa „Șervețele” nu este o manea, în primul rând maniera mea de cântat contează foarte tare și oamenii nu fac diferența  între modul de interpretare. Maniera mea de cântat este pop, piesa este pop-dance, doar drop-ul este ușor cu iz balcanic.  De la energia mea și feeling-ul pe care mi l-am dorit să dea această piesă atunci când o să o cânt  la concerte, în cluburi și peste tot, mai ales că a venit vara acum, o să fie foarte cald și toată lumea o să aibă nevoie de șervețele să se mai tamponeze pe frunte atunci când transpiră! Avem speranța că piesa o să fie de foarte mare succes, fanii mei deja au reacționat la superlativ când au auzit teaser-ul, ca atare sper că o să fie o piesă pe care o să o asculte și o să o cânte toată lumea, vara asta!”, mai spune, încrezătoare în ”Șervețele”, Anda Adam.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT