LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Timmy Trumpet si Blinkie Friday, feat. Bright Sparks

Timmy Trumpet și Blinkie lansează single-ul “Friday”, feat. Bright Sparks

we ❤️ music
DJ-ul și producătorul Timmy Trumpet colaborează cu producătorul londonez Blinkie, pentru noul său single, „Friday", feat. Bright Sparks pe care abia l-a lansat.

În timp ce mulți îl cunosc pe Timmy Trumpet drept un adevărat entertainer pe scenă festivalurilor internaționale, cel mai recent single al său cucerește numeroase teritorii și demonstrează cât de cameleonic este Timmy.
Track-ul „Friday” poate fi perceput că celebrarea redeschiderii lumii. Piesă este un imn care combină o linie vocală captivantă cu ritmuri dance, perfectă pentru o zi cu soare la piscină, noaptea târziu într-un club sau când soarele apune peste scenă principală la un festival.
Timmy Trumpet este unul dintre cei mai renumiți artiști dance din lume, ajungând la faimă că DJ, producător și instrumentist live prin trompetă să. Catalogul său depășește 1,5 miliarde de streamuri pe toate platformele, iar Timmy se află în top 500 de artiști cei mai ascultați pe Spotify la nivel global. Show-ul sau de debut pe scenă principală la Tomorrowland, din 2017, este cel mai urmărit set din toate timpurile pe canalul oficial de YouTube.
Chiar și în timpul pandemiei, Timmy a atras atenția cu un stream live din apartamentul său din Sydney, care a înregistrat peste 7 milioane de vizionări.
Timmy a devenit unul dintre cei mai mari creatori de pe TikTok, cu peste 180 de milioane de vizualizări, 20 de milioane de aprecieri și 2,5 milioane de urmăritori.
Albumul său de artist de debut, „Mad World”, lansat în decembrie anul trecut, a depășit deja peste 200 de milioane de streamuri.
Cel mai recent single al lui Blinkie, „What You Want”, a primit sprijin de la Kiss Dance și Capital Dance și a fost denumit “Future Anthem” la BBC Radio 1.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music

CONTACT