LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
diana bucsa - euroviosn

we ❤️ music

Nick (N&D) între Splash! “Vedete la Apă” și “We Love Music Festival”

Zilele acesta Nick sau Nicolae Marin are o mulțime de proiecte. Îl vedeți la Splash! Vedete la Apă la Antena 1 dar și în mai multe ipostaze săptămâna viitoare la Râmnicu Vâlcea la We Love Music Festival.

Între 18 și 21 august va avea loc “We Love Music Festival” unde Nick va prezența cu Liana Stanciu evenimentul, va cânta pe 19 august și va fi și DJ. În plus, el a vacut și vloguri cu locul unde va avea loc evenimentul.

Primele zile de antrenamente pentru “Splash! Vedete la Apă” la bazinul olimpic de la Bacău au venit şi cu o primă accindentare pentru Nick (N&D) la Splash! Vedete la apă, show ce a avut premiera joi seară, de la 20:30, la Antena 1. Ca să își poată continua pregătirea dinaintea saltului făcut pentru concurs, artistul a avut nevoie de îngrijirea medicilor. La filmări a fost prezentă și fiica lui, care este atât susținătorul său numărul 1, cât și principalul său critic.
Nicolae Marin sau Nick (N&D) are rău de înălțime și la filmările celui mai răcoros show al verii „l-a însoțit“ un ghinion desprins parcă dintr-un scenariu pentru o comedie. El s-a lovit puternic la brațe în timp ce cobora una dintre scările aflate între platformele bazinului. Toate acestea s-au întâmplat pentru că a ignorat sfaturile antrenorilor, care le-au spus concurenților în repetate rânduri să coboare scările cu fața la trepte, nu cu spatele la ele.
„Fix două minute înainte, antrenorul ne-a zis: «Nu coborâți în față, așa, pe scări! Coborâți cu spatele, pentru că așa este safe (n.r.: sigur)». Nick, băiețașul, a zis el că știe mai bine ce face. Și a coborât cu fața și s-a lovit, săracul“ , a povestit Irisha. „Din ce-am înțeles, când îl strigam pe Nick, italianul, Nick de la N&D a căzut pe scări“, a declarat şi Cătălin Cozma, antrenorul cunoscutului artist.
O parte dintre antrenamente, dar și săritura executată au fost înregistrate de fata cântărețului, cea care îl ajută cu postările pe social media şi care i-a fost alături în fiecare zi la filmările de la Splash! Vedete la apă. În vârstă de 15 ani, Andreea Marin are o relație minunată cu celebrul ei tată, care a împlinit 45 de ani pe 30 iulie. Și, ca în orice relație bazată pe sinceritate și încredere, cei doi se ceartă adeseori, însă, se împacă foarte repede. „E enervantă, mă scoate din sărite foarte repede, dar ne și împăcăm foarte repede“ , a mărturisit NiCK, în vreme ce fiica sa a completat: „Cea mai enervantă persoană pe care am putut să o întâlnesc vreodată în viața mea. Deci, nu există om mai enervant. (…). O să aveți o mare surpriză, pentru că și-a schimbat tactica. O să fiți șocați“.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT