LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
nick nnd

we ❤️ music

S-a lansat “Vino înapoi”, o colaborare specială între NICK nnd și Bibi, remake al hitului “Vino la mine”!

Mai multe generații au fredonat de peste 20 de ani versuri precum "Haide vino înapoi", din piesa lansată în 1999 de varianta N&D. Timpul a trecut, dar melodia e încă difuzată în cluburi și cântată de tineri. Astfel încât Nicolae Marin aka NICK s-a gândit la o revenire în forță a acestui hit!

Publicul fredonează încă piesă, cluburile o utilizează, radio-urile o difuzează, astfel că NICK, pe numele real Nicolae Marin, s-a gândit să reîmprospăteze melodia, să-i dea un nou tonus și să colaboreze cu o artistă din generația nouă. Artistul a ajuns astfel la Bibi prin fiica sa, și de aici a început toată povestea, după cum spune chiar el. “Piesa s-a născut în 1999, a fost premiată în 2000 drept cea mai bună melodie a anului. Mi-am dorit să fac un remake pentru că melodia, și nu numai piesa asta, se ascultă și în ziua de azi, după 23 de ani. Acum toată lumea trebuie să știe că proiectul se numește nnd – “nick never dies”. Într-o zi am primit un link de la fiica mea, în care cineva îmi cânta piesa – Bibi cânta refrenul pe TikTok. În prima fază nu știam despre ce era vorba, dar am zis că sună bine. Asta a fost acum ceva timp, apoi am început discuțiile cu Bibi, i-a plăcut ideea și am înregistrat. Având în vedere că e o piesă cu o cotă de popularitate atât de mare, am vrut să lucrăm minuțios, ca rezultatul final să sune bine. Am filmat și un videoclip în care apare fiica mea, Andreea Marin, care are 15 ani, mai mulți actori dar și dansatorii de la trupa Trouble. Mă bucur că face parte din proiectul acesta, sincer voiam să interpretez piesa cu ea însă nu este pregătită”, a mai povestit NICK!

bibi
bibi

“Publicul a fost cel care mi-a atras atenția că piesele au nevoie de o reînprospătare, că trebuie să revin cu noi variante. Îmi doresc să readuc în atenția fanilor toate piesele mele, nu doar hiturile, chiar și melodiile făcute dar nelansate cu proiectul N&D. Unele s-au pierdut atunci, în perioada respectivă, pentru că nu am filmat clipuri și nu au mai ajuns în atenția publicului. Au niște stări speciale piesele respective, fac parte dintr-o perioadă din viața mea în care am trecut prin fiecare vers pe care l-am expus în textele respective. Și atunci ar fi păcat să nu le audă și noua generație. Unele dintre ele sunt atemporale, versurile se potrivesc mereu într-o poveste de dragoste. Am zis că dacă oamenii vor asta, trebuie să readuc piesele vechi în atenție într-un stil nou”, povestește NICK.

Trebuie să știți că piesa a fost scrisă de Nicolae Marin, atât muzica cât și textul, de producție s-a ocupat Claudiu Polk, de mix-master Bunicu’ Magic iar videoclipul a fost regizat de Claudiu Stan (MVPEntertainment). Bibi cântă alături de NICK și ne-a spus că e foarte onorată de propunere. “NICK a contactat-o pe mama acum ceva timp, ne-am întâlnit cu el și cu fiica lui, ea fiind inițiatoarea proiectului, ei îi mulțumesc mult pe această cale. Am înțeles că el căuta o voce pentru a reface piesa “Vino la mine” și i-a plăcut când a auzit interpretarea mea. A ieșit un proiect foarte frumos pe care abia așteptăm să-l lansăm. E o piesă pe care eu o cânt cu drag și o cântam și înainte, am crescut cu piesa asta și mă bucur că am șansa să o interpretez alături de NICK. Mă bucur din suflet că m-a ales pe mine”, încheie Bibi.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT