LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Missing Pieces Happy Gutenberg Remix

we ❤️ music

Cătălina Cara a lansat “Missing Pieces” – Happy Gutenberg remix

La foarte scurt timp de la lansarea oficială a EP-ului, Catalina Cara continuă să facă furori la radio și în digital cu muzica ei. Proiectul proaspăt lansat, Leap Year Baby, a fost foarte bine primit de comunitățile muzicale locale și internaționale și a adunat mult interes din partea colegilor muzicieni și a oamenilor din industria muzicală.

Un exemplu: Happy Gutenberg, care a gândit un remix pentru Missing Pieces și a dus piesa dintr-o direcție sentimentală într-una dancefloor-friendly, ideală pentru warm-up. O schimbare totală față de varianta originală, în stilul caracteristic al lui Happy Gutenberg, dar în același timp onorând vocea inocentă, ca de mătase a Cătălinei, remixul său pentru Missing Pieces este o declarație a modului în care două viziuni artistice diferite pot lucra împreună atât de bine și pot crea un sunet nou și incitant.

Leap Year Baby poate fi ascultat pe toate platformele de streaming (https://lnk.to/cEFuXvqy) și cumpărat de aici: https://catalinacara.bandcamp.com/

CATALINA CARA ONLINE: https://www.instagram.com/catalinacara_/ https://www.tiktok.com/@catalinacara_?lang=en

https://www.facebook.com/catalinacaramusic

https://www.youtube.com/catalinacara

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT