LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Cian Ducrot a lansat single-ul Heaven

we ❤️ music

Cian Ducrot a lansat single-ul „Heaven”

Cian Ducrot a lansat single-ul „Heaven”. Întotdeauna dornic să se conecteze cu fanii într-un mod personal și inovator, Cian se apropie acum de 7 milioane de ascultători pe Spotify, precum și de 4,4 milioane de urmăritori pe TikTok. De asemenea, recent a fost invitat să se alăture The Jonas Brothers în timpul spectacolului lor de la Royal Albert Hall.

Un artist care găsește constant inspirație din dragostea și angajamentul pentru familia sa, „Heaven” îl vede pe Cian reflectând asupra legăturii sale cu fratele său. Este o poveste de viață într-o melodie de patru minute, care începe cu Cian fiind luat de fratele său după ce a căzut de pe bicicletă în copilărie și trece până la fratele său uitându-se cu mândrie în timpul recentelor spectacole ale lui Cian cu Ed Sheeran.

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/CDHeavenPR

Cian spune: „Am vrut să scriu o melodie care să pară că poate fi cântată de mii de oameni pe un stadion și care să-i unească pe toți împreună în acest sentiment comun de dragoste și euforie. „Heaven” este un cântec pe care l-am scris despre legătura mea cu fratele meu și despre dragostea noastră. Este o mulțumire pentru el și un cântec cu care sper că mulți oameni se vor conecta din cauza legăturii și dragostei lor cu frații și familia lor.”

Albumul de 14 piese „Victory” conține, de asemenea, single-urile recente ale lui Cian „All For You”, „I’ll Be Waiting” și „Part of Me”, și este disponibil pentru precomandă.
Planurile de turnee ale lui Cian pentru 2023 au fost extinse recent cu confirmarea unui turneu mondial major „Victory”, care include cel mai mare spectacol din Londra, de până acum, la Eventim Apollo.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT