LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Bitza lanseaza Sevraj II

we ❤️ music

Bitză lansează Sevraj II, albumul care vine să recucerească scena hip-hop

După șapte albume de studio lansate de-a lungul anilor, Bitză a lansat pe 10 aprilie Sevraj II. Albumul cuprinde 17 piese și featuring-uri cu unele dintre cele mai mari nume din industria muzicală românească. Printre aceste nume se numără Ombladon, FreakaDaDisk, Tata Vlad, K-Gula cu care a colaborat și pentru Sevraj I, dar și cu artiști noi precum Bvcovia, Butch, Dj Wicked, Phunk B, Kepa, Alan.

În cuvintele artistului “ Am vrut să mă întorc la rădăcini, la stilul și abordarea care m-au caracterizat și m-au adus în atenția publicului. Este un album complex, de la piese caterincă și easy going până la teme personale care te duc în social, despre oraș și viața de aici, despre aglomerația de betoane unde trăim. Mulți dintre invitații de pe acest album au fost și pe primul album, fiind tare ideea ca după 20 de ani încă colaborăm.”
La 19 ani de la lansarea Sevraj I, care a avut un succes răsunător, Bitză surprinde cu noul său proiect muzical, continuând succesul albumului care l-a consacrat ca artist. Îmbinarea stilurilor și a melodiilor cu un puternic mesaj social, albumul este o împletire între temele abordate și pe primul său album, dar cu viziunea și experiența artistică pe care artistul o are după 20 de ani în industrie.
Pe lângă lansarea pe YouTube și pe platformele de streaming, albumul va putea fi ascultat live de fanii artistului pe 5 mai la evenimentul oficial de lansare din clubul Guest House. Evenimentul începe la ora 20:00, iar biletele sunt disponibile pe iabilet.ro.
Alături de Bitză vor urca pe scenă Ombladon, FreakaDaDisk, Alan, Adrian Despot, Bvcovia, K-Gula, Vlad Dobrescu, Phunk B, Dedey și Keri. În deschiderea concertului, Bad and Boujee și Samurai vor încinge atmosfera. After party-ul o să fie susținut de Keri.
Pentru fanii din țară, Bitză pregătește un turneu în mai multe orașe din România: Brașov, Cluj, Constanța și Iași, detalii despre date și bilete fiind disponibile în curând.
Despre Bitză
Cântărețul român de hip-hop Bitza, considerat un pilon important în dezvoltarea acestui gen muzical în România, are o carieră de peste 20 de ani în industria muzicală, fiind astăzi un artist consacrat care își ține fanii aproape.
Gazda podcasturilor ”Vorbește vinul!”, difuzat la postul național de radio Kiss FM, și ”Vorbește shotul”, un podcast pe Youtube care adună în jur de 20k per episod, Bitza accesează noi audiențe în fiecare an. Contul său de Tik Tok a reușit să adune 10k în mai puțin de 2 luni de la lansare, în decembrie 2022.
A fost nominalizat de patru ori la MTV Music Awards și a câștigat 6 discuri de platină. Melodiile sale au adunat 60 de milioane de vizualizări pe Youtube. „Locul de unde vin” este un featuring cu Phunk B – un artist român popular, mai cunoscut pentru piesele „Richter Freestyle”, „Roșu și Negru”, „Tuff Luv”, adunând o bază de fani de peste 80k pe Youtube.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT