LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Joachim Pastor schimbă vibe-ul în piesa Yes or No a lui Brando

we ❤️ music

Joachim Pastor schimbă vibe-ul în piesa „Yes or No” a lui Brando

Joachim Pastor aduce o nouă formă piesei „Yes or No” a lui Brando. Profunzime și energie, acestea sunt cele două elemente care pot fi găsite în remixul semnat de cunoscutul DJ și producător francez.

Vocea lui Brando este adusă în atenție de aranjamentul plin de inspirație al lui Joachim Pastor, fiind astfel un pachet complet: sare și piper, scânteie și foc. Totul într-o singură piesă care promite să ne plimbe de la emoții până la energie fără limite.

„ Yes or No este una dintre piesele mele preferate. Este directă și ușor de înțeles pentru oricine s-a aflat într-o relație cu o persoană care avea dubii. Sper ca fanii mei să se lase purtați de piesă și să rezoneze cu ea ca și cum ar fi a lor”, a spus Brando, la momentul lansării piesei originale.
Acum, fanii lui Brando au o nouă ocazie să se lase purtați de piesă cu ajutorul vibe-ului nou oferit de remixul semnat Joachim Pastor.

Brando a fost o parte importantă din proiectul de milioane de streamuri a lui Loud Luxury, „Body”. De la acel moment, Brando a lucrat cu artiști importanți, precum Don Diablo și Matoma. Piesa „Body”, cu peste 700 de milioane de streamuri pe Spotify, a reprezentat doar începutul pentru artistul din California. La doi ani distanță, Brando a colaborat cu Don Diablo pentru piesa „Congratulations”, care are peste 18 milioane de streamuri pe Spotify și a ajuns în Top 10 Dance în SUA.
Joachim Pastor este un producător și DJ francez a cărui muncă este inspirată din piesele unor artiști importanți, precum Daft Punk, Sonata Arctica și Jean-Michel Jarre. Cariera sa în industria muzicii electronice a început după ce și-a terminat studiile la Conservatorul din Versailles. În prezent, Joachim Pastor și-a lansat primul album alături de Armada Music, „Greater Message”.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT