LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
jonas brother

we ❤️ music

Băieții de la Jonas Brothers au lansat noul single „Who’s In Your Head”

După ce au cântat un fragment din piesa în timpul turneului, super trio-ul nominalizat la premiile GRAMMY®, Jonas Brothers au lansat pe 17 septembrie, noul lor single, intitulat „Who’s In Your Head”.

Creând vâlvă în jurul acestei piese, inițial trupa a interpretat piesa într-un stil grandios în timpul unui concert sold out ce s-a desfășurat la Red Rocks Amphitheatre în Morrison, CO. În urma concertului, aceștia au postat un mic fragment pe TikTok, care deja a acumulat milioane de vizualizări și a crescut suspansul și entuziasmul fanilor.
Acestă piesă i-a reunit pe legendarii compozitori Max Martin și Rami Yacoub pentru prima dată în cincisprezece ani. Colaborările lor au produs câteva dintre cele mai de succes hit-uri pop dintotdeauna, incluzând N*SYNC – „It’s Gonna Be Me,” Britney Spears – „Oops…I Did It Again,” și Backstreet Boys -„Shape of My Heart,” printre multe altele. Co-scrisă cu Martin și Yacoub, piesa „Who’s In Your Head” combină acordurile încrezătoare de chitară cu beat-ul captivant, accentuate de notele de bass ideale pentru ritmul de dans și falsetto-ul curajos. Linia melodică este perfect completată de versurile catchy: „I wanna know who’s in your head stealing your heart while I’m still bleeding, who’s in your bed wrapped in your arms while I ain’t sleeping…”
Chiar acum, Jonas Brothers se afla în turneul Remember This Tour, alaturi de superstarul de muzică country, Kelsea Ballerini.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT