LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
antonio pican si bibi

we ❤️ music

Bibi și Antonio Pican și-au luat apartament împreună! Unde îi veți vedea pe 25 septembrie?

La 18 ani s-au logodit și la 19 ani și-au luat casă. Este vorba de cuplul format din Bibi și Antonio Pican, care trăiesc un vis împreună, cel al îndrăgostiților care au reușit în viață și se bucură de realizările lor de tineri.

Cei doi și-au cumpărat apartament împreună din munca lor, adică din concerte, filmări, reclame și proiectele de pe youtube. Iar Bibi și Antonioa Pican au publicat fiecare câte un mesaj pe paginile lor de socializare, instagram, care sună cam așa. Chiar acum câteva zile ne povesteau că stau foarte mult timp împreună și au ținut secret că și-au luat apartament. “În aceste poze puteți să vedeți doi tineri fericiți, îndrăgostiți și recunoscători pentru tot ceea ce li se întâmplă! Nu avem cuvinte că să putem spune ceea ce simțim… trăim un vis ÎMPREUNĂ și suntem fericiți să împărtășim cu voi bucuria noastră imensă. Baby, te iubesc și sunt tare mândra de noi! Tu ești ACASĂ pentru mine și în brațele tale mă simt cel mai bine! @antoniopican P.S. : am postat vloguri noi cu toată experiența + va arătăm cum arată acum apartamentul nostru wooow… chiar se întâmplă ne-am cumpărat apartament împreună”, a scris Bibi pe pagină ei de instagram. La rândul lui și Antonio Pican a publicat un mesaj, mai scurt, cei drept, care sună cam așa: “De azi înainte, sufletele noastre vor stă sub același acoperiș. Sunt tare mândru de noi, te iubesc mai mult că niciodată și îți mulțumesc pentru căldură pe care mi-o oferi zi de zi, TU ești ACASĂ pentru mine. *dacă vreți să vedeți cum arată apartamentul nostru, intrați chiar acum pe canalele noastre de youtube*”, a scris și puștiul.

Bibi și Antonio Pican, concert la FestiKids FamilyFest Island Sâmbătă 25 septembrie 2021

Sunteți pregătiți pentru o experiență socială inedită, într-o atmosferă aparte și cu muzică live de calitate? Haideți la Festi Kids, pe 25 septembrie, pe insula de pe Lacul Fundeni!
Veți avea parte de o experiență gigantică cu T-REX Parc, un parc de dinouzauri reproduși în mărime naturală, o atracție pentru cei mici, dar și pentru cei mari, care-și pot petrece timpul în aer liber înconjurați de dinozauri. Suntem siguri că va era dor de concertele în aer liber și de distracție, așa că, pe 25 septembrie dăm startul distracției și avem multe surprize pregătite pentru voi! Bibi & Antonio Pican, cei mai îndrăgiți artiști ai momentului, vă dau întâlnire sâmbătă, 25 septembrie, într-o atmosferă de vară, la un super concert live, începând cu ora 20:00.
Deasemenea, pe insula va așteaptă ateliere de creație pentru copii, spectacole de magie și iluzionism, personajele preferate din desene animate , dar și un spectacol susținut de Galeria BumBum, care își dorește să creeze bună dispoziție pe toate palierele de vârstă ale spectatorilor. Adolescenții și adulții prezenți la spectacole vor descoperi ritmuri muzicale cunoscute, (reggae, rock, pop sau blues), reinventate și recalibrate pentru a putea capta atenția copiilor de toate vârstele.

festikids
festikids

Versurile melodiilor sunt vesele și amuzante, contribuind astfel și ele la entuziasmul și bună dispoziție generală. Și asta nu e tot…Pentru a experiementa gusturi și mâncăruri delicioase, pe insula vom avea și o zona de street food, cu zeci de stiluri de cooking și delicatese culinare. Festi Kids-un festival pentru întreagă familie!
Accesul se face conform normelor în vigoare, adică au voie la concert fanii vaccinați cu schemă completă, pentru care au trecut deja 10 zile de la rapel, cu dovadă de test rapid, nu mai veche de 24 de ore / test RT-PCR făcut în ultimele 72 de ore, teste făcute în locații ACREDITATE, dar și cu dovadă de anticorpi (pentru persoanele care se află între a 15-a și a 90-a zi de la confirmarea infectării). Menționăm că NU vom avea testare rapidă la intrare în ziua evenimentului, așa că vă rugăm să veniți cu dovadă printată a testării în locații acreditate. La cumpărarea biletelor veți fi rugați să bifați cum veți veni la concert: cu dovadă de vaccinare printată, dovadă de test rapid/PCR printată sau cu dovadă de anticorpi, tot printată. Conform ORDINULUI nr. 3.245/1.805/2020, completat la 20.05.2021, minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel. Trebuie doar să fie posesori ai unui bilet valabil și pot intră la concert. Biletele se găsesc în format electronic pe www.magazindebilete.ro și în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzică, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Insula de pe lacul Fundeni, Aleea Tibiscum nr.71-75

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT