LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
essenya cu loredana si paula selimg si fratii advahov

we ❤️ music

N-ai să crezi ce proiect pregătesc Loredana, Paula Seling și Orchestra Frațiilor Advahov

Cei mai îndrăgiți și mai de seamă muzicieni de la noi, printre care Loredana & Banda Aguridă, Paula Seling, Orchestra Frații Advahov pregătesc cel mai îndrăzneț proiect de pînă acum care se va concretiza într un concert ce va avea loc la sfârșitul lunii mai, iar noi avem toate detalile.

Am putea spune ca startul verii explozive se dă la Arenele Romane din București, pe 31 mai 2023, când vor urca pe aceeași scenă, în cadrul spectacolului extraordinar Essenya – Loredana & Banda Agurida, Paula Seling și Orchestra Fraților Advahov. “Essenya” este un spectacol extraordinar, un carus muzicalel electrizant, în care redescoperim , vibrația pasiunii, profunzimea emoției și bucuria deplină a dansului Loredana, diva de vis, cu sound-ul inconfundabil, mereu în avangarda muzicii românești, artista care a lansat unele dintre cele mai iubite piese din toate timpurile, va oferi publicului, împreună cu Banda Agurida, un moment de excepție și va interpreta piesele icon cu cumulate de sute de milioane. Ca de fiecare dată, apariția Loredanei, în fața iubitorilor de muzică, este o explozie de energie, creativitate și bunădispoziție. Essenya aduce pe aceeași scenă încă o voce unică, inconfundabila și de neegalat, Paula Seling. Interpreta și compozitoarea Paula Seling completează, alături de bandul său de instrumentiști extrem de talentați, frumusețea evenimentului special, de la Arenele Romane. Cu vocea sa de aur, ne va purta printr-o călătorie muzicală în care publicul va simți vibrația emoției cu care artista ne-a obișnuit de-a lungul celor peste 20 de ani de carieră fulminantă.
Spectacolul 100% live, de la Arenele Romane, este completat de energia debordantă a Orchestrei Fraților Advahov alături de Mioara Velicu și Valentin Sanfira.
Vitalie și Vasile Advahov, născuți în orașul Cahul, au moștenit iubirea pentru muzică de la părinți și prin multă muncă, dar și cu un talent uriaș, aveau să pună bazele celei ce a devenit una dintre cele mai iubite formații de muzică populară din Republica Moldova, cu o popularitate incontestabilă în întreaga Europă.
Evenimentul este organizat de Sens Music Entertainment & Powered by Eseno. Essenya este și viziunea brandului Eseno despre rolul, misiunea și valorile sale în viața fiecăruia dintre noi: sănătate, frumusețe, izvor de bine și bucurie de a trăi în armonie cu întregul univers.
Cei care au organizat evenimentul ne-ai oferit detalii despre aceasta colaborare interesanta. “Compania Eseno este bucuroasă și onorată să susțină 50% din costurile totale ale spectacolului extraordinar Essenya, întrucât mesajul acestui eveniment de excepție este, practic, o punere în scenă a valorilor și misiunii companiei noastre: redescoperirea frumuseții, a vibrației pasiunii, profunzimii emoției și a bucuriei depline a dansului, părți esențiale ale existenței noastre de zi cu zi, care nu sunt cu putință în absența unui aspect primordial de care avem nevoie: sănătatea. Brandul nostru are la bază o cercetare îndelungată, întinsă pe durata a 20 de ani. Cele trei produse dermato-cosmetice ale brandului Eseno, Eseno for Lady, Eseno Respiro și Eseno Anti Acnee au luat naștere din nevoia clienților și a interesului uriaș pentru produse de foarte înaltă calitate, prietenoase cu mediul înconjurător. Noi, reprezentanții companiei Eseni, credem în sursa stării de bine care se află în interiorul nostru și este completată alchimic din exterior, cu produse de înaltă calitate, bazate pe cercetări riguroase și suntem convinși că și clienții noștri vor împărtăși acest crez”, a declarat Nicoleta Ioniță, Producător Evenimente pentru Eseno. “Este o onoare pentru noi această colaborare și o mare bucurie că avem ocazia să aducem în același loc valorile pe care le împărtășim. Pentru calitate și siguranță, industria de evenimente din România are nevoie de cooperare, mai ales după perioada complicată prin care am trecut cu toții și care și-a lăsat amprenta și asupra evenimentelor muzicale cu public numeros. Suntem bucuroși de susținerea a 50% din costurile acestui eveniment extraordinar, care nu înseamnă doar o muncă de echipă, ci și exemplul unei susțineri reciproce pentru evenimente și, respectiv, produse de cea mai înaltă calitate. Activitatea și portofoliul create de-a lungul ultimilor 20 de ani de către compania SENS Music Entertainment sunt exemple clare ale profesionalismului și calității pe care le punem în toate proiectele noastre, iar Essenya este doar începutului unei colaborări care va aduce publicului din România, în următoarea perioadă, numeroase surprize, în care se va regăsi modul impecabil de lucru care definește SENS Music Entertainment”, a declarat Vlad Costandoi, Fondator & Ceo Sens Music Entertainment.
Biletele pentru Essenya costa intre 50 si 80 de lei – Spectacolul extraordinar, la Arenele Romane, cu Loredana & Banda Agurida, Paula Seling și Frații Advahov, care are loc la Arenele Romane din București, pe 31 mai 2023, sunt disponibile pe www.iabilet.ro și www.entertix.ro.

 

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT