LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Aria Moon x Iubirea inseamna adio

we ❤️ music

Aria Moon aduce emoție și vindecare cu noul său single Iubirea înseamnă adio

Aria Moon, talentata artistă româncă, revine în atenția publicului cu un nou single încărcat de emoție și pasiune. Iubirea înseamnă adio surprinde inimile ascultătorilor și vindecă rănile sufletului. "Am scris Iubirea înseamnă adio într-un moment de vulnerabilitate, cu gândul că, cineva, acolo, va rezona cu acest subiect"

“Iubirea este un proces, ea nu apare într-o zi și nici nu dispare peste noapte. Uneori spunem adio tot din iubire, pentru fericirea noastră sau a celuilalt, atunci când relația devine toxică. Am scris Iubirea înseamnă adio într-un moment de vulnerabilitate, cu gândul că, cineva, acolo, va rezona cu acest subiect. Cuvântul adio nu este doar despre la revedere, ci o dovadă de maturitate emoțională și asumare.“ a declarat Aria Moon.
Cu versuri care descriu o maturizare emoțională profundă și o perspectivă nouă asupra iubirii, Aria Moon ne arată că uneori expresia iubirii poate fi înșelătoare și se poate manifesta chiar și printr-un adio. Sunetul piesei, o combinație armonioasă între balada modernă și elemente contemporane, te poartă într-un carusel al emoțiilor și amintirilor.
Noul single Iubirea înseamnă adio este disponibil acum pe platformele majore de streaming.
Piesa a fost scrisă și compusă de Aria Moon, iar producția a fost realizată de Călin Grajdan.
Despre Aria Moon
Aria Moon s-a remarcat în industria muzicală românească datorită versurilor sale emoționante și abilității de a utiliza metafore într-un mod unic. Arista își captivează publicul prin melodiile sincere și vocea sa puternică. Aria și-a făcut cale în industrie după participarea în emisiunea X Factor România, difuzată pe Antena 1. De atunci, a strălucit în numeroase concursuri și evenimente muzicale, cântând și compunând pentru artiști populari români precum Nicole Cherry, Adda, Lidia Buble și Nicoleta Nucă, atrăgând milioane de vizualizări pe platforma YouTube.

Unul dintre single-urile sale, Barman, în colaborare cu Andrei Bănuță, a strâns peste 331.000 vizualizări, confirmând talentul și popularitatea crescândă a Ariei Moon. Talentata artistă a impresionat audiențele prin interpretările sale live la posturi de radio de top, precum Virgin Radio și Radio Impuls, iar în acest an a urcat pe scena de la Art Safari 2023.
Aria Moon este renumită pentru abilitatea sa de a scrie versuri sincere și captivante, care creează o conexiune profundă cu ascultătorii. Muzica sa poate fi considerată ca imagini muzicale ce se contopesc cu experiențele Aria Moon – Iubirea înseamnă adio

Muzica: Aria Moon, Calin Grajdan
Text: Aria Moon
Producție: Călin Grajdan
Mix & Master: Călin Grajdan

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT