LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

BiBi scoate piesă după piesă! Artista a lansat „Dar-ar naiba dragoste în tine”

Primăvara aceasta, BiBi ne cucerește inimile cu fiecare notă! Dar asta nu e tot - artista ne pregătește cel mai mare și cel mai așteptat concert pe 23 Iunie, la Arenele Romane!

După lansarea pieselor „Băieții Răi” și „Vreau să știi”, BiBi revine în atenția fanilor cu o nouă piesă „Dar-ar naiba dragoste în tine”. Noua piesă este lansată în colaborare cu MusicLover și Diotic Records, iar de videoclipul poartă semnătura regizorului Silviu Mîndroc, iar producătorul executiv al proiectului este Marius Chină. 

„M-am îndrăgostit, nu-i bine / Dar-ar naiba dragoste în tine / Ce te ții mereu numai de mine / Nu-ți mai fac pe plac.” cântă BiBi pe noua ei piesă. Aceasta vorbește despre iubire și dramă și a adunat deja aproape 80.000 de vizualizări. Fanii artistei și-au exprimat aprecierea în secțiunea de comentarii a videoclipului, „Încă o piesă perfectă!!!! Ești frumoasă! Ești deșteaptă! Ești talentată! Ești perfectă!!!! Te iubim, Bibi!!!”, „Ce tare mă regăsesc în piesa asta… Felicitări, BiBi pentru acest proiect minunat” și „Hit direct. Hai sa o ducem 1 în trending ca merită! Multe aprecieri din partea BiBișorilor! Love you, BiBi!” fiind doar câteva dintre sutele de mesaje frumoase! 

BiBi pregătește cel mai mare concert de până acum, pe 23 Iunie, la Arenele Romane! 

BiBi ne pregătește cel mai tare concert vara aceasta! Artista muncește din greu încă de la începutul anului, înregistrând piesă după piesă și filmând videoclipuri noi. Aceasta a avut un turneu prin țară în luna martie, iar acum se concentrează pe cel mai mare concert al ei care va avea loc la Arenele Romane în data de 23 Iunie 2024. 

Biletele pentru concert sunt disponibile aici

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT