LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
edward sanda

we ❤️ music

Interviu Edward Sanda: “O să mai urmeze piese noi atât cu Cleopatra cât și cu Ioana Ignat”

După ce a dat lovitură cu piesa “Doar pe a ta” cu Ioana Ignat, Edward Sanda a lansat mai multe melodii, unele chiar cu Cleopatara Stratan. Care i-a devenit iubită și chiar logodnică, cerând-o de nevastă chiar de ziua ei, anul trecut. Am stat de vorbă cu Edward Sanda despre planurile lui atât muzicale cât și despre viaț și ce a ieșit puteți citi în interviul exclusv pe care ni l-a acordat.

WeLoveMusic: Am auzit că te faci actor. Ai luat lecții de actorie cu Doinița Oancea pentru videoclipul “Scântei în mintea mea”…
Edward Sanda: M-am gândit mai bine și chiar dacă am luat lecții tot în domeniul muzicii rămân. Îi las pe colegii mei actori să-și facă meseria, nu mă bag eu pe teritoriul lor.

Ți-a ieșit rolul din videoclip?
Să știi că am primit feedback pozitiv din partea oamenilor referitor la rol, că am intrat bine în pielea personjajului. Mi-a plăcut foarte mult și toată experiență asta cu actingul mă ajută foarte mult în viitoarele mele proiecte. De acum înainte practic simt o schimbare, pot să întru în pielea personajului, să redau starea lui.

sexy edwrd sanda
sexy edwrd sanda

Ce au zis femeile din viața ta, mama, iubita, profa de actorie, despre rolul tău?
Mama a zis că dacă era acolo la filmările clipului cu mine ar fi sărit la gâtul celui care mi-a dat un pumn. Pentru că nimeni nu era obișnuit să mă vadă în postura în care eu mi-am luat un pumn în față și a fost ciudat și în același timp un impact frumos pentru toată lumea. Doinița mi-a zis că am jucat bine, mi-a dat nota 10. Nu știu dacă am fost de 10 dar a fost bine. Cleopatra s-a speriat puțin la început apoi s-a obișnuit. Ea e mai obișnuită cu lumea asta, făcând parte din aceeași industrie nu mai e un impact atât de mare ca pentru mama.

Dar a fost prima experiență de acest fel, nu?
Deși am mai jucat în videoclipuri, da, a fost primul cu bătaie, cu acțiune.

Edward-Sanda-și-Cleopatra-Stratan
Edward-Sanda-și-Cleopatra-Stratan

Ce urmează în cariera ta muzicală?
“Scântei în mintea mea” a fost prima piesă de pe primul meu EP care conține 5 piese, mai am de lansat doar 4. Voi mai lansa una la finalul lunii martie o piese, se numește “Primul nostru dans”, o să mai urmeze o piesă cu Ioana Ignat la începutul lui mai, cred. O să fie o mare surpriză pentru publicul nostru pentru că o să mai apară încă două persoane la fel de cunoscute că mine și Ioana, care cânta și joacă. Nu pot da mai multe detalii dar va fi ceva diferit. Cu un impact, credem noi, foarte mare așa cum a fost cu celelalte două clipuri. Și piesa la fel.

Cum s-a schimbat viața ta în ultima jumătate de an de la cererea în căsătorie?
În fiecare zi se schimbă în bine, o consider o mare realizare și ne bucurăm alături de părinții noștrii. Noi nu ne-am schimbat, chiar noi ne iubim mai mult față de început.

edward-sanda-interviu
edward-sanda-interviu

Cum ați sărbătorit un an de relație?
La munte, am fost în prima noastră vacanță, doar noi doi, am luat stațiunile la pas. Am fost din Sinaia pînă în Poiana Brașov și ne-am relaxat.

Cleopatra venea la toate evenimentele cu familia, acum cu cine merge?
Acum merge cu mine, bineînțeles. Acum e majoră.

Ce-ți dorești pentru anul asta?
Îmi doresc să fiu sănătos, fericit sunt, iubit sunt, nu mai vorbesc. Îmi doresc să treacă toată situația asta, restricțiile să se diminueze pentru că îi afectează pe toți într o oarecare măsură, și pe plan profesional o să am piese noi, am material pregătit, trebuie să dau doar play.

 

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT