LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
andrada popa

we ❤️ music

Interviu: Andrada Popa „Mulți au crezut că sunt soția sau sora lui Dorian Popa

Pe Andrada Popa o știți din „Pariu cu viața” și LaLa Band apoi a plecat la studii la Londra și a făcut actorie în paralel cu muzica.

Andrada a revenit în țară și a lansat câteva piese noi și a filmat un proiect cu mai multe vedete printre care Smiley și Augustin Viziru. Am stat de vorbă cu tânăra și ce am aflat puteți citi în exclusivitate în interviul pe care ni l-a acordat.

WeLoveMusic: Ce mai faci Andrada? Ai revenit în țară și ești neschimbată?

Andrada Popa: Bună, bine, am revenit în țară și cred că nu ne-am mai văzut de vreo opt ani? Am fost la Londra… mi-a mai zis cineva că arăt la fel. M-am întors în țară după patru ani dar nu știu dacă definitiv. Sau poate fac naveta.

Ai terminat acolo facultatea de actorie?

Da, am făcut facultatea de Musical, au fost patru ani. Am absolvit, mă rog, e mult spus, în iulie, anul trecut.

Și în toți acești ani câte piese ai lansat?

În primii doi ani am făcut o mulțime de piese și nu am lansat nimic pentu că aveam eu o strategie. Bine, nu eu, ci managerul meu de pe vremea aia. O strategie mai complicată care nu a funcționat. După care am zis să nu le țin toate piesele în sertar și am decis abia anul trecut în 2019 că ar fi cazul să scot din sertar ce era gata. De anul trecut până acum am scos două piese, ambele au clipuri și am lansat o nouă piesă „High on love” pe care o puteți asculta și voi dar mai sunt câteva proiecte.

Și cu teatrul și filmul ce ai făcut?

Am avut un musical pe care l-am pregătit timp de vreo două luni și am avut spectacole acolo. Am avut un musical pe care trebuia să-l facem în mai doar că ni s-au anulat din motive de covid. Din păcate nu știu dacă se mai reprogramează sau nu. Am terminat un proiect aici, însă momentan nu pot oferi prea multe amănunte.

Singurele lucruri pe care le poți spune, am văzut pe rețelele de socializare, că ai lucrat cu Smiley și Iura Luncașu, regizorul serialului „Pariu cu viață”, serial în care ai jucat…

Da, așa e, ne-am revăzut după opt ani să lucrăm din nou. Am făcut un proiect nou. Pe unii îi știam pe alții nu. Mi s-a părut că acum când m-am întors după atâta timp sunt cam aceiași oameni minunați cu care am lucrat și acum.

Dar lumea te mai știe, nu?

Da. Țin minte că m-am văzut cu Smiley în aceeași zi și mă întreba unde ne-am văzut acum mult timp. Și mi a zis că nu m am schimbat mult.

Ați mai lucrat împreună?

Ne tot văzusem prin Pro TV când am fost cu LaLa Band la „Dansez pentru tine”. Am avut aceeași profa de canto, pe doamna Duțescu și mi-am dat seama că iși aduce aminte… Ne vedeam la doamna Duțescu în poartă când el venea după mine la canto sau invers. Are memorie bună. Este un băiat foarte de gașcă, am lucrat foarte bine cu el săptămânile astea. E de nota 10. Nu că nu m-aș fi așteptat…

Uite, și despre fostul tău coleg de trupă Dorian Popa cred că e un figurant și el e pâinea lui Dumnezeu…

Noi am început din același punct, îl cunosc altfel, am crescut împreună cum ar veni, și pot să zic că îl cunosc cum alți oameni nu-l știu.

Ce-ți mai amintești din perioada aia?

Cu el m-am înțeles cel mai bine, chiar am avut cea mai apropiată relație. Vorba aia, împărțim și același nume de familie. Am fost întrebați deseori dacă suntem frați, rude. Multă lume ne întreba pe vremea aia dacă suntem căsătoriți. Eu aveam 14 ani… Le spuneam că nu e posibil. Mulți ne întrebau dacă suntem frate și soră, ca și semănăm. Întrebau dacă suntem înrudiți, căsătoriți

Te-ai mai întâlnit cu el acum că te ai întors în țară?

Am vorbit cu el vara trecută, dar n-am reușit să ne vedem. Am avut o relație foarte strânsă. Mă vedea că pe o soră mai mică, felul în care se comporta, sfaturile pe care mi le dădea… simțea nevoia să aibă grijă de mine.

Îți e dor de perioada trupei și a serialului?

Îmi e dor de filmări dar nu de programul ăla, neapărat. Am avut un program drastic, că la armată. Stăteam și cel mai departe de Buftea, dar mă trezeam cel mai dimineață. Uneori filmai de dimineață și mai filmai seara. Ca program a fost greu dar ca experiență nu aș înlocui-o cu nimic.

Te-ai împrietenit cu colegii tăi dar eram curioși dacă ai fomat o legătură și cu ceilalți actori mai mari?

Îmi aduc aminte că atunci când eram mică îmi plăcea de Adela Popescu pe care am văzut-o în toate serialele în care a jucat. De ea îmi plăcea și de Augustin Viziru, cu care am lucrat acum, vara asta. Și i-am spus adevărul, că am fost cea mai mare fană a lui. În timp ce filmam la „Pariu cu viața” mi-am dat seama că dacă cineva îmi spunea că o să mă schimb lângă Adela Popescu, nu credeam acest lucru. Întotdeauna am fost genul de persoană care dacă și-a imaginat sau și-a dorit lucruri nu s-au întâmplat a două zi, dar s-au întâmplat la un moment dat. Ca și plecatul la Londra.

Augustin Viziru ți se pare schimbat acum că este și tată?

Da, din punct de vedere fizic, nu, Viziru e Viziru. I-am spus că nu mă pot uita în ochii lui, el a jucat numai băieți răi. I-am zis că tu ai o privire de om rău dar tu în realitate eșți foarte bun. E ca un ursuleț, efectiv când vorbește de fata lui se schimbă. Când se uită la o poza se schimbă fața, e total îndrăgostit, efectiv îi vine să o mănânce pe cea mică. Nu se mai gândește la altceva…

Tu ai familie în București?

Da, am un frate și o sora vitregă, amândoi mai mari, sunt în capitală. Doar eu sunt plecată.

Ce-ți doreșți să se întâmple cu cariera ta acolo?

Cariera mea a fost oricum în mai multe locuri, și ce s-a întâmplat la facultate și ce am făcut eu în ultimii ani la Londra.. Am mulți oameni de muzică cu care lucrez în State, lucrez și aici. Acum sunt fix în punctul acela în care sunt foarte multe opțiuni și trebuie să le gândesc cu mintea liberă.

Uite dacă ți s-ar oferi acum să faci muzică și ți s-ar oferi un artist, oricare de afară, cu cine ai vrea să lucrezi?

Îmi place foarte mult JP Cooper de el ca artist și piesele lui. N-am avut astfel de gânduri, m-am gândit la producători. De la noi aș vrea să lucrez cu Liviu Teodorescu, fostul meu coleg de trupa. De la noi, cel puțin, mi se pare că Liviu are cea mai bună voce masculină. Și mai ales că am lucrat împreună și am făcut parte din același proiect.. M-am gândit că ar fi tare să facem o colaborare.

Cu cine ți-ar plăcea să joci dintre actori?

Mi-ar plăcea să joc de afară cu Idris Elba, e mega șmecher, crush-ul meu. Dar lista e mare, Robert Downey Jr sau Tom Hidelson sau Richard Madden care joacă în Bodyguard. Din țară cu cine am vrut să joc, am jucat.

Ai jucat cu Smiley în noul proiect dar n-ai vrea să faci o piesă?

Ba da, să vedem în funcție de cum se desfășoară proiectul asta. e posibil să se și întâmple. Acuma vedem exact.

Ai 22 de ani și aș vrea să știu dacă ai reușit să strângi ceva bani din proiectele avute că să faci ceva, să-i investești în ține?

Atunci când eșți într-un proiect ajungi să investești în următorul. Ceea ce câștigi banii nu stau mereu acolo, îi investești în ceea ce faci. Am avut lansări, am lucrat la piese, filmezi un clip dar sunt multe lucruri care trebuie plătite – piesele, videoclipul, costumele, make-up ul, ședințe foto care costă și promovarea… că dacă faci un proiect și nu investești în el îl faci degeaba. Orice ban pe care îl faci ajungi să-l investești la loc. Reciclezi toți banii aia.

Crezi că vei mai avea succesul avut cu LaLa Band?

Sincer, trupa LaLa Band a fost one and only, un fenomen. Nu cred că după noi a mai fost o trupa cu un așa succes. La noi a fost ceva complex, pentru că noi am avut și serial, și trupa, o echipa foarte mare în spate, o casă de discuri, întreg MediaPro-ul. E foarte greu fără echipa și oamenii necesari să ajungi la nivelul ăla. Nu știu dacă eu că persoană fizică, sau că proiect. Viață are niște cicluri o dată la 7 ani.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT