LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Misha Miller

we ❤️ music

Misha Miller a scos piesa „Home”, melodie dedicată în totalitate părinților săi

Ce faci atunci când dorul de familie este mai presus de orice? Cât de grea e plecarea de acasă, de lângă cei dragi? Misha Miller a ales să-și exprime toate aceste gânduri prin intermediul unei piese. Artista a lansat vineri, 18 martie, „ Home”, o melodie dedicată părinților săi, cei care au susținut-o în carieră încă de mică.

„Am scris „ Home” cu gândul la părinții mei, cu gândul la familie. Fiind plecată de acasă în mare parte a timpului, dorul de cei dragi se intensifică de la o zi la alta, așa că m-am gândit să le transmit asta într-un mod diferit, nu doar prin mesaje sau la telefon.

„ Home” este o piesă dedicată părinților mei. Este ca un „imn” prin care le mulțumesc pentru toată dragostea și înțelegerea pe care mi-o oferă. Sper ca, atunci când ascultați piesa și închideți ochii, gândul să vă ducă acasă, la cei dragi”, a declarat artista.

Misha Miller este o combinație de voce puternică și atribute fascinante care se împletesc și duc la povești pline de emoție. De-a lungul carierei, Misha a colaborat cu DJ cunoscuți, iar proiectul cu DJ-ul și producătorul Manuel Riva, „Sacred Touch”, s-a bucurat de succes cu peste 5 milioane de vizualizări. Piesa „Smoke Me”, cu Sasha Lopez, a adunat peste 19 milioane de vizualizări pe YouTube.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT