LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Băieții de la Ghetto Gang cântă pentru Maria! „Învățăm că trebuie să treci peste multe obstacole până să ajungi în top!”

Imre, Toto și Belea de la Ghetto Gang lansează azi Maria, o piesă dedicată adolescenților și de ce nu, chiar și fetelor cu același nume. Sub egida Hood Famous și sub atenta îndrumare a lui Connect-R și a managerului Marius Chină, Ghetto Gang abia așteaptă să le cânte tuturor noul single. Videoclipul poartă semnătura lui Cristi Roman. Mesajul pe care îl transmite piesa Maria a băieților de la Ghetto Gang este unul puternic, mai precis, crede în visul tău și mai devreme sau mai târziu, vei reuși!


„Eu consider că piesa Maria este o piesă care inspiră încredere și multă iubire. În piesa asta ascultăm cuvintele artiștilor care ne inspiră spre a ne urmări visul indiferent care ar fi acela. Maria ne arată că deși provii dintr-un cartier mai nașpa asta nu înseamnă că tu ești nașpa. În Maria învățăm că trebuie să treci peste multe obstacole până ajungi în top. Piesa este pentru adolescenți, pentru oameni de rând pentru oricine se regășește în versuri. Și așa cum băieții din Ghetto Gang spun “Peace and love”. Maria mai este sută la sută pentru vibe-ul oamenilor, mai ales că noi am depus multă energie și vibe în aceste versuri.
Urmează un album, primul nostru album, Cultura Ghetto 1 sau Ghetto Culture, nu ne-am hotărât încă cum îi va rămâne numele”, povestește Belea de la Ghetto Gang.

„În primul rând, odată în viață, toată lumea o să cunoască o Marie. Depinde de tine cât de mult te lași dus de val și cât de mult te îndrăgostești de ea… Doar atunci când e Marie simți adevărată magie! Această piesă Maria are un vibe „sukar”, are un ritm balcanic, țigănesc, cum spun eu, care te ridică de pe scaun. Piesa a fost compusă într-o noapte împreună cu frații mei cu gândul la dragostea mea, Maria”, spune și Toto.

„Totul a pornit dintr-un freestyle incendiar marca Ghetto Gang. Vibe-ul nostru atunci când ne unim este unic și plin de creativitate. Piesa Maria reprezintă libertatea de a te exprima cum vrei tu, „yes sir”. Eu cel puțin încă o caut pe Maria, Maria fiind cea mai fidelă fată, n-am găsit-o. Nici aici, în Amsterdam. Nu știu dacă o s-o găsesc vreodată! Vorba gang-ului, „Pace și iubire”. Așteptam piesa de doi ani, gândiți-vă puțin și la inima noastră că bate în ritm de Maria”, a spus și Imre.

 Băieții de la Ghetto Gang se simt inspirați așa că vor veni cu multe piese noi și energie bună în curând!

 

Ghetto Gang’s Social Media Pages

Instagram | TikTok

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT