LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
raluca-angels

we ❤️ music

Interviu Raluca Angel: “Trupa Angels nu se va mai reface”

”Aș cânta cu Liviu Teodorescu, cu Jean Gavril, de exemplu, dar și cu maestrul Tudor Gheorghe sau cu Nikos Vertis”

Raluca Blejușcă, fosta Ciocârlan care a cântat în trupa Angels, a revenit în urmă cu ceva timp și a surprins pe toată lumea când s-a aflat că este mamă a cinci copilași. Raluca a revenit în muzică cu noi surprize muzicale și are multe planuri despre care ne-a povestit în interviul pe care ni l-a acordat în exclusivitate pentru WeLoveMusic.

WeLoveMusic: Bună, Raluca, ai revenit cu o noua piesă, care se numește “Aproape de tine”. Ne poți spune cu cine ai lucrat la ea?
Raluca Blejușcă: Am lucrat cu întreaga echipă a unui producător muzical din Chișinău, Radu Gulica (cunoscut mai degrabă sub numele El Radu), piesa fiind compusă în mod special de Ivan Lincovschi… Cred că e cântecul de care aveam nevoie… Mă bucur mult de această colaborare pentru că Radu Gulica e recunoscut în Chișinău pentru profesionalismul lui prin toate proiectele muzicale pe care le realizează și le promovează, în special la Radio Moldova Muzical. Și deja lucrăm la o a doua piesă.

Vei filma un videoclip la una din noile piese în viitorul apropiat?
Da… Zilele acestea chiar se lucrează la un videoclip la piesa “Aproape de tine” de echipa Straton Films. Va fi un clip inedit pentru mine, neașteptat, diferit de tot ce am făcut până acum. Abia aștept să fie gata. Va fi lansat la începutul lui aprilie.

Vei scoate o piesă și cu Pepe?
Am cântat într-adevăr alături de Pepe la concertul acela on-line din seria pe care el a inițiat-o și a dezvoltat-o… Și, pentru că oamenii au reacționat foarte bine, suntem amândoi deschiși unei colaborări… Cine știe…? Pepe este un om deosebit și un artist de mare talent.

Te-ai gândit și la alte colaborări muzicale?
Managerul meu chiar m-a rugat să mă gândesc la artiști cu care aș vrea să cânt în duet… Aș cânta cu Liviu Teodorescu, cu Jean Gavril, de exemplu, dar și cu maestrul Tudor Gheorghe sau cu Nikos Vertis. Și ca să vedeți că îmi place să visez mult… John Legend, Lewis Capaldi, Ed Sheeran…

Vrei să te întorci total în showbiz-ul muzical?
Vreau să am o echipă foarte puternică în jurul meu… Și deja acest lucru există… Și cu siguranță ne vom aduna mai mulți, în timp. Îmi doresc un proiect artistic complex și profund, dar, în același timp, vreau ca muzica mea să ajungă la cât mai mulți oameni. Și asta nu se poate întâmpla decât într-un showbizz demn, autentic, în care valoarea să primeze.

Mai ții legatura cu fosta colegă din trupa Angels? Ea mai cântă?
Vorbim aproape lunar la telefon. Ea acum prezintă emisiuni pe litoral, prezintă concerte, are tot felul de proiecte în domeniul artistic și chiar va veni la filmarea clipului să îmi ia un interviu.

Te-ai gândit la o piesă cu ea? O revenire a trupei?
Trupa Angels nu se va mai reface… Dar probabil că vor fi multe contexte artistice în care ne vom mai intersecta. Am rămas bune prietene… Și am trăit lucruri speciale împreună alături de numeroșii fani pe care trupa Angels i-a avut.

Ce ai făcut în anul acesta de pandemie? Cum ai trecut prin el?
La început am fost și eu speriată, derutată… Nu știam dacă să mai continui cu muzica, dacă mai are rost ceva… Părea totul apocaliptic, mai ales în perioada lock-down-ului. Și normal că atunci nu mă mai puteam gândi decât la lucrurile esențiale: credință, familie, sănătate. Dar ulterior mi-am dat seama că e cumva ocazia de a lansa multe melodii de suflet pe care le țineam în raft gândindu-mă că altfel oamenii nu ar fi fost deschiși spre o muzică așa sensibilă. Și tocmai în momente dificile muzica poate avea efect terapeutic. Așa că am continuat promovarea piesei ”Iubește iubirea” pe versurile lui Mihai Morar, am lansat ”Lacrimi de dor”, ”Ca un soare”, doua cover-uri de la Lauren Daigle și Adele… Am reintrodus în repertoriu melodii mai vechi la care țin precum ”Speram sa fii tu” compusă de băieții de la Direcția 5 și ”Orașul cu îngeri”, a lui Ionut Radu (de la Praf în ochi). Și, uite așa, am constatat că s-au adunat o grămadă de piese mai vechi și mai noi, din care vom alege vreo 15 care vor apărea pe primul meu album de come-back, care se va numi simplu “M-am întors”.

Ești mamă și știm că ai cinci copii. Ne poți spune și numele lor și câți ani au?
Serafim – 12 ani, Casian – 10 ani jumătate, Maria – 8 ani jumătate, Emilian – 6 ani și Anastasia – 3 ani jumătate.

Cântă vreunul dintre ei, ți-a moștenit talentul?
Toți cântă destul de bine, dar cea mică pare să aibă un timbru deosebit și reproduce fără probleme tot ceea ce îi cânt. Nu reușește ea să pronunțe și să rețină bine toate cuvintele, dar linia melodică o redă foarte bine.

Ce îți dorești pentru anul acesta?
În primul rând sănătate, iubire, entuziasm de a face lucruri frumoase, să fiu o mamă și o soție bună. Să lansez melodii frumoase, videoclipuri cu ecou în sufletele oamenilor și să lansez albumul pentru că el reprezintă o parte din mine și din toată munca mea. Albumul acesta va fi ca o sumă a tot ceea ce am vrut să transmit până acum oamenilor și va fi bineînțeles un pas important în evoluția mea ulterioară. Și urmăriți activitatea mea muzicală pe Facebook, Instagram și pe canalul meu de YouTube… Peste tot ma găsiți ca Raluca Angel. Your Angel is back!

https://www.youtube.com/c/RalucaAngel

https://www.facebook.com/officialralucaangel

https://www.instagram.com/officialralucaangel/

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT