LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
 Emily Istrate x In mintea mea

we ❤️ music

Emily Istrate este pregătită să intre “În mintea mea” cu noul ei single

Emily Istrate, talentata cântăreață și compozitoare din Republica Moldova, surprinde publicul cu o nouă lansare. Melodia În mintea mea te va cuceri de la prima ascultare, oferind o experiență muzicală captivantă și plină de energie.

Cu un sound distinctiv și un refren inconfundabil, În mintea mea te va determina să te lași purtat de sunet și să te conectezi cu propria ta pasiune și libertate interioară. Piesa este o declarație de dragoste către muzică și te invită să explorezi lumea interioară a gândurilor și a sentimentelor tale.

Emily Istrate s-a făcut remarcată pe plan internațional cu piesele sale care au ocupat poziții fruntașe în topurile Chart-urilor din Marea Britanie. Artista și-a demonstrat de-a lungul timpului talentul prin participarea la numeroase competiții naționale și internaționale, câștigând inimile publicului prin vocea ei inconfundabilă și ritmurile pozitive pe care le aduce în muzică.

În mintea mea este următorul pas în cariera impresionantă a lui Emily Istrate, după succesul înregistrat cu primul său single în limba română, Bye Bye Boy, care a fost extrem de apreciat în mediul online și a strâns peste 275.000 de ascultări. Artista a avut, de asemenea, apariții deosebite în cadrul competițiilor The Voice Kids Ukraine și Next Star, dovedindu-și talentul în fața unui public vast.

Cu o comunitate numeroasă de fani pe platformele de socializare, precum Instagram și TikTok, Emily Istrate interacționează constant cu admiratorii ei și le oferă un strop de inspirație și bucurie prin muzica ei.

“În mintea mea” va fi piesa perfectă pentru playlistul tău de vară, aducând emoție și energie în inimile ascultătorilor. Fiecare notă și fiecare vers se contopesc într-un ansamblu muzical

captivant, care îți va aduce un val de bucurie și îți va răspândi un zâmbet pe buze.

Piesa este acum disponibilă pe principalele platforme de streaming. https://bfan.link/InMinteaMea

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT