LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Aurora - Heathens

Aurora revine cu un nou single “Heathens”

we ❤️ music
Noul album al Aurorei “The Gods We Can Touch”, va fi treilea proiect muzical si va fi lansat prin Decca, pe 21 ianuarie 2022. Noul material discografic va fi unul elegant si ceresc, dar provocator, despre rusine, dorinta si moralitate, totul vazut prin prisma narativa a mitologiei grecesti. In fiecare dintre cele 15 melodii ale albumului intalnim un zeu diferit.

“Cu mult timp in urma, Eva a luat o muscatura dintr-un mar interzis din copacul inzestrat cu cunoasterea raului si a binelui. Astfel, ea a acordat oamenilor liberul arbitru. Cred ca este foarte frumos. Si am vrut sa o onorez pe ea si pe femeile ca ea, care incetul cu incetul ne-au acordat libertate in aceasta lume. O libertate de a trai dupa bunul plac, de a explora si de a gusta. Cred ca viata ar trebui traita in toate culorile ei si de aceea traim ca niste pagani”, a declarat AURORA despre noua piesa.
Link: https://umusic.lnk.to/HeathensPR
Crescand inconjurata de paduri si munti, langa Bergen, Norvegia, Aurora Aksnes a simtit pentru prima data chemarea de a sta singura si a compune la varsta de sase ani; deja cand avea doispreze ani, ea scrisese Runaway, un cantec ce a urmat sa fie lansat si, ani mai tarziu si la mii de mile distanta, a inspirat alta tanara de doisprezece ani, Billie Eilish, sa-si compuna propria muzica. Recent, Runaway s-a catapultat în Top 40 Singles Chart in U.K. pentru prima data si a ajuns pe locul 25. Piesa este prima de la un artist semnat de U.K. care sa ajunga pe locul #1 în Spotify India Charts. Runaway este, de asemenea, al 13-lea cantec internațional care sa ajunga pe locul #1 în Spotify India Top 200. De asemenea, acesta a intrat si in topurile Spotify Global Top 20 si top 5 al Global Shazam.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
we ❤️ music

CONTACT