LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
French Braids - Shady

we ❤️ music

French Braids lansează „Shady”, o piesă despre iubire necondiționată

Producătorul canadian French Braids a lansat vineri, 28 octombrie, „Shady”, o piesă plină de emoție, despre dragoste și dorință, determinare și pasiune. „Shady” e ca un mix perfect între o producție lină, care îți poate aduce liniștea de care ai nevoie, și versurile care vorbesc despre o iubire necondiționată. „Shady” este o piesă care vine cu o forță incredibilă de a aduce acel moment de relaxare de care toți avem nevoie, cel puțin o dată pe zi.

Mai mult, piesa apare după o lansare de excepție a producătorului French Braids, care a constat într-un EP format din șase piese, „Breathe in EP”, lansat alături de casa de discuri Armada Music.

French Braids, pe numele real Sean Fischer, este un producător de muzică electronică plină de sensibilitate, care provoacă la introspecție. Muzica semnată de French Braids are elemente house, pop, jazz și RnB. Născut în Toronto, Ontario, Fischer a început să studieze pian la „Escuela Nacional Del Arte” din Havana, iar ulterior s-a întors în Toronto, unde și-a început o carieră în industria filmelor și a emisiunilor TV.

French Braids a început să câștige notorietate după ce a lansat remix-ul pentru „Lush Life”, piesă lansată de Zara Larsson, prin Black Butter Records. Acesta a fost observat de mai mult case de discuri și, în cele din urmă, a fost semnat de Asim Awan, în cadrul Ultra Music Canada.

De atunci, cariera lui French Braids a fost într-o continuă ascensiune și a realizat remix-uri pentru mai mulți artiști, printre care Maxsionair, Sketchy Bongo, Alx Veliz. În prezent, acesta lansează piese alături de Armada Music.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT