LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
elenaunc

we ❤️ music

Emma a devenit Elena Unc și are un proiect de mare anvergură

Ani de zile a cântat sub pseudonimul Emma dar vremurile acelea au trecut și s-a reinventat. Acum se numește Elena Unc și are proiecte minunate despre care ne-a povestit mai multe detalii exclusive pe care le aflați în continuare.

“Numele meu adevărat e Elena Unc, m-am născut la Arad într o zi răcoroasă de iarnă 10 Decembrie 1980, am 40 de ani, însă mă simt mai bine și mai tânără că oricând. Pentru mine vârsta e doar o cifră. Unde îmi desfășor activitatea muzicală în acest moment? Cu bucurie îți mărturisesc faptul că sunt la Arad, în orașul meu natal. După ani de lecții, după ani de căderi și conștientizări , din 2014 mă aflu aici. Am o clasă de Canto, alături de logodnicul și Managerul meu Ștefan Banu, ne ocupăm de evoluția în artă a copiilor care ne calcă pragul Clasei de Canto Elena Art, suntem asemeni unei echipe de antrenori, îi pregătim pentru viață, deoarece Arta modelează caracterul copiilor, îi pregătim pentru Festivaluri și Concursuri și chiar am obținut rezultate deosebite cu ei. Cu bucurie îți aduc la cunoștință faptul că și la Arad există un câmp de desfășurare artistică, avem manager, avem producător avem regizor de videoclip și de film, avem instrumentiști foarte buni și talentați alături de care muncim la proiectul meu. Aici la Arad îmi desfășor activitatea artistică, având întreaga echipă și sunt foarte recunoscătoare, deoarece cu acest Concept de Show și de Proiect de Artă la care muncim, vom veni în lumea mare în concerte, vom veni.la București în promovare și chiar și în Europa. Acum e timpul meu ca artist, simt asta”, povestește Elena. Și tot ea ne-a spus ce va fi. Pentru mine urmează tot ce e mai bun și mai frumos pe toate planurile. Mă aflu în cea mai frumoasă perioadă a vieții, cu modestie spun faptul că sunt conștientă de toate darurile pe care le-am primit de la Dumnezeu. Precum ai spus, am renăscut din propria cenușă, am atins moartea cu degetul, însă m-am construit prin aceste lecții într-o putere fără de margini.

Acum știu cine sunt cu adevărat și e atât de bine, e pace la mine în suflet. Timpul de acum mă susține într-o maturitate conștientă a valorii mele și într-un discernământ creator, în fiecare clipă aleg tot ce e mai bun pentru ființa mea. Această e disciplină fericirii pentru mine. Am lângă mine un partener minunat și un manager organizat, un Om cu valori care îmi vede talentul și mă susține în tot ceea ce sunt și fac. Împreună am adunat în jurul nostru o echipă de oameni frumoși, valoroși și talentați. De acum înainte voi cânta cu băieții de la Sâpcu Orchestra, astfel se numesc instrumentiștii mei. Liderul Orchestrei e prietenul nostru Marcel Sâpcu, cel care a fondat renumita trupă Lupus Dacus de odinioară. În Sâpcu Orchestra cântă toți cei trei frați Sâpcu, instrumentiști de referință. De asemenea tot în Sâpcu Orchestra e și Nicolae Fărcaș un artist de valoare, un acordeonist de excepție. De fapt toți membrii Orchestrei sunt oameni cu har și dragoste pentru Artă. Ei au înțeles simțirea mea artistică și interpretativă și acest fapt mă bucură nespus.

Acesta e un alt vis de al meu împlinit, acela de a cânta cu Orchestra pe scenă și de a mă juca în stiluri interpretative. Tama Yanc alias Florin Ianc, e Compozitorul, Producătorul și Creatorul Conceptului Elena Unc. Pe Tama îl știu de ani buni, de pe vremea când cântam și mă afirmăm pe plan local. În acest timp, Universul a făcut să ne reîntâlnim și să punem artă la Cale. Tama e un Om sensibil, un artist complex, un Om deosebit, cu o vibrație înaltă viziunea pe care el o are în artă vis de mine, îmi vine ca o mănușă. Prin urmare, trei identități artistice Elena Unc / Tama Yanc și Sâpcu Orchestra se unesc într-un Concept de Artă autentică la cel mai înalt nivel de exprimare, vibrație emoție, trăiri intense, lumină, spirit, suflet, tot ceea ce înseamnă Elena Unc acum și aici, întreaga complexitate și trăire adunată, șlefuită și simțită încă de la început. Eu că artist mă încadrez în exprimarea World Music .Ador identitatea și rădăcina muzicală a popoarelor din Balkani, însă în aceeași măsură iubesc muzică sferelor, angelică, venită din vibrații înalte. Pe acest concept construim show- ul nostru, alcătuit din sens interpretativ, emoție, lumină, culori, punem la cale un act artistic de înaltă ținută”, a spus Elena Unc. Dar cum s-a cunoscut cu băieții veți aflla altă dată.

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT