LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
viviana-sposub

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/welovemu/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/widgets/video.php on line 1175

we ❤️ music

Cine este Viviana Sposub, noua concurentă la “Bravo, ai stil! Celebrities”

După descalificarea Olgăi Verbițchi din competiția ‘Bravo, ai stil! Celebrities”, din cauza încălcărilor regulamentului emisiunii, o nouă concurentă intră în competiția despre stil și modă pentru a demonstra că are calitățile necesare pentru a fi Cea mai stilată Celebritate din România.

Viviana Sposub este născută la Botoșani, acolo unde a absolvit Liceul de Artă “Ștefan Luchian”, urmând mai apoi cursurile Facultății de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. S-a îndreptat către lumea televiziunii, urmând această carieră și prezentând emisiuni îndrăgite de publicul din România. Viviana e pasionată și de muzică, tânăra concurentă de la “Bravo, ai stil! Celebrities” a urmat cursuri de piano și canto timp de 12 ani. Pe lângă postura de prezentator TV, Viviana este cunoscută telespectatorilor și din postura de concurentă a unui reality show de succes. Despre participarea la “Bravo, ai stil! Celebrities”, Viviana Sposub spune că este încrezătoare în forțele proprii și că și-a dorit dintotdeauna să facă parte din acest proiect TV. “Am încredere în mine; voi lua doar tot ce e mai bun din această experiență, indiferent de ceea ce se va întâmpla pe parcus. Am urmărit emisiunea, însă nu m-am gândit niciodată că voi ajunge aici. Când mi s-a propus să fac parte din acest proiect, am zis <de ce nu!?>”, povestește Viviana Sposub.

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT