LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Aura B. feat Uddi - Fetele Mele

we ❤️ music

Aura B. și Uddi au colaborat la “Fetele Mele”, cea mai fierbinte piesă a iernii

După ce a participat la "Vocea României și a colaborat cu mai mulți artiști în limbiles paniolă sau engleză acum Aura B. a lucrat cu Uddi pentru "Fetele Mele" prima piesă în limba română pe care solista o lansează în România.

Până acum ea v a obișnuit cu muzic ei latino urban, reggaeton făcând multe featuringuri cu artiști din această zona muzicală, penultima fiind cea cu bine-cunoscutul Mike Diamondz “Perra”. Acum vine cu un stil nou, reggae, în limba română la care artista spune că a lucrat cu echipa ei și în care a pus mult suflet. Această piesă muzicală are un potențial mare să ajungă hit, fapt datorat și producătorului muzical Any1 (Robert Andrei Niculae) dar și artistului Uddi (Dragoș Udilă), care a făcut istorie în industria muzicală românească.

“Din colaborarea cu Uddi am învățat multe pe plan muzical urmată și de o prietenie frumoasă. Uddi este un artist în adevăratul sens al cuvântului și mi-a făcut o deosebită plăcere și onoare să lucrez împreună cu el la acest proiect dar nu se termină aici. Va urmă și o a două piesă care va lasă publicul impresionat, această fiind o piesă internațională care va trezi multe controverse. Videoclipul piesei a fost filmat de același regizor care a făcut și ultimele ei clipuri muzicale, Costin (Shinijkun) în centrul capitalei, o locație minunată. Mulțumesc celor de la Old City Pub pentru locație, toți ne am simțit minunat și totul a decurs foarte ușor. Mulțumesc fenomenalului saxofonist Georgian Stanciu , sunt onorată că a făcut parte din acest proiect.

Coregrafia a fost făcută de coregrafă Theodora Nica, care face parte din echipa Aurei B. dar și celelalte dansatoare fac parte din echipa ei de dans. Va promit că această este doar începutul. Ce va urmă, va rămâne o surpriză dar va promit că va va intră la suflet fiecare opera de artă pe care o voi lansa deoarece totul vine din suflet” spune Aura B. Iar Uddi o completează. “Întoarcerea Dragonului. După o mică pauză revin în forță, cu o energie fresh, pe bucurie și distrat publicul! Colaborări atât în mainstream cât și în underground! Colaborarea cu Aura B. pentru mine a fost o bucurie și onoare, tocmai de asta mai avem pregătită o piesă internațională! Stați aproape, urmează muzică bună!“ declară și Uddi.

Aura B. pe rețelele de socializare:
https://www.facebook.com/aurabofficialpage
https://www.instagram.com/aura.b.the.artist/
http://www.tiktok.com/@aurabthe
https://youtube.com/c/aurabroscareanu

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT